Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

9 женски имена, които силно привличат мъжете

24 ноември 2020, 10:38 часа

Когато един мъж се влюби, за него имат значение много неща – външния вид на жената, поведението ѝ, начинът на обличане и дори името ѝ. Името на човек носи определена енергия и дава сигнали на противоположния пол, които могат да бъдат много привлекателни, особено ако имената са следните:

1. Никол – Никол е френската версия на името Николай, а то означава победител. Жените с това име имат имен ден на 6 декември. Мъжете си падат по звученето на френските имена, с Никол е изискано и много секси име, което начина се харесва много на силния пол.

2. Паола – името Паола е производно от латинското Павел, а значението му е скромен човек. Имен ден имат на 29 юни, а името им носи нотка увереност и женственост, която мъжете забелязват. Жените с това име често имат много обожатели и само трябва да изберат един от всички!

3. Виктория – името Виктория знаем, че носи значението на победа. Това име звучи много дръзко и силно за мъжете, а много мъже си падат по независим и силни жени. Освен това името може и да е често срещано, но е изключително красиво и влияе положително на нагласите на мъжкия пол.

4. Андрея – Андрея е женската форма на Андрей, а значението на името е мъжествен. В тях обаче няма нищо мъжествено, освен способността им да се справят с всичко в живота. Мъжете обичат мъжките момичета, които не хленчат за всичко и имат силата да се справят с какво ли не.

5. Десислава – от старобългарски Десита означава човек, който търси и намира слава. Мъжете си падат по дълги и звучни женски имена, а Десислава е точно такова.

6. Ева – името Ева означава живот. То е фино и красиво женско име, а често се свързва и с непорочност и невинност. Жените с това име си падат по шопинга и екзотичните пътувания, което ги прави приключенски настроени към живота. Силният пол обича кратките и женствени имена, а Ева е точно такова!

7. Анна – значението на Анна е благоразположение и милост, което идва от иврит. Жените с това име са много нежни и разчитат силно на мъжа до себе си. Силният пол е привлечен от това име, защото звучи женствено и красиво, а жените, които го носят, често отговарят именно на това описание.

8. София – изискано и аристократично име, което мъжете много харесват, защото им носи значението на доза зрялост и отговорност.

9. Лилия – мъжете обожават жени, които носят имена на цветя. Лилия е едно от най-красивите и женствени имена, а жените, които ги носят, са грациозни, любвеобвилни и много отдадени на човека до себе си.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес