Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

8 знака, че сте влюбени

06 ноември 2017, 13:45 часа

Чрез любовта човек може да се вдъхнови. Любовта е най-красивото чувство, което ако някой все още не е изпитвал, просто е задължително да усети. Любовта е способна да ни промени ужасно много, тя е луда, завладяваща, а на моменти и учудваща. Но защо ли е така?

Ето кои са 8-те неща, които веднага разкриват, че сте влюбени.

1. Усмивката ви е постоянно на лицето

Усмивката е един от ярките симптоми на влюбения човек. Най-вероятно самите вие не го забелязвате, но когато сте влюбени усмивката се появява все по-често и по-често на лицето ви. Дори да сте лишени в момента от присъствието на любимия, само един SMS ви е достатъчен да грейнете, а погледите на хората спират да ви засягат и дразнят.

2. Хормоните ви бушуват

Когато сте влюбени у вас нахлуват многостранни и различни емоции.Когато адреналина, допамина, серотонина и окситоцина се повишат - ето ти хромонален дисбаланс. Това се случва при всеки, който чувства емоциите на любовта.

3. Ставате по отдадени

Дори най-големия егоист неусетно и плавно оставя егоизма си на заден план. В момент на влюбване забравяш за всичко. Мислите ти са насочени единствено към дадения човек и това как да го направиш щастлив.

4. Идва ви мотивация за неща,които дори и не сте подозирали

Приказката “Две глави мислят по добре от една“ можем да дадем като сравнение и в този случай. Когато човек знае, че вече има гръб и не е сам започва да върши учудващи за него неща, защото страховете му постепенно изчезват. Любовта му дава сила и пълна мотивация.

5. Пеете си

Песента показва положителното състояние на човек. Щом човек си пее или тананика, значи има щастлив повод да го прави. Доста често това е симптом на влюбените. Без значение дали си певец, на теб ти се пее, защото в момента светът ти е розов.

6. Мислите за него постоянно и за това каквото прави

Доста плащещо на моменти, но постоянните въпроси, които си задавате са нещо от сорта на: - Какво прави? , Мисли ли за мен?, Дали ме обича?. Тогава идва и момент на задушаване и обсебване. Несъзнателно и излишно си мислите какво ли не, без да има нужда. Има неща,които трябва да изключите от съзнанието си, за да се чувствате добре и да не задушавате половинката си.

7. Подобрявате външния си вид

Вие вече сте готови на какво ли не.Освен стремежа да трогнете половинката с ум,красота и хумор, в главата ви изплуват идеи за представяне и на външния вид. Дори по чести посещения до фитнес клуба. Самочувствието е важно чувство у всеки и чрез старателност да изглеждате добре вие го повишавате.

8. Розовите очила

Влюбен ли е човек за него света става розов. Проблемите, които до скоро ни преследваха някак си избледняват и стават маловажни и незначителни. Дори недостатъците в партньора ви ви се виждат розови. Всичко изглежда както в приказка.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес