Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

8 неподозирани признака, че вашият мъж има любовница

01 август 2024, 17:27 часа

Измамата е голям стрес, нищо не боли повече от нея. И никой не е имунизиран срещу предателството на своята половинка. Нито пък журналистката Аманда Плател, която състави списък със съвети от своя опит и опита на приятелите си, които ще помогнат за изваждането на предателя на светло.

Вижте още: Какво се случва в главата ви, когато живеете сами дълго време? Придобивате 5 отрицателни навика и имате 2 положителни ефекта

Аманда признава пред Daily Mail, че също се е хванала на въдицата, без да забелязва нищо подозрително, влюбена в мъжа си, с когото живее пет години. Тя пренебрегна всички знаци, дори и най-очевидните: той започна да спи с мобилния си телефон под възглавницата, защото очакваше „спешно обаждане на работа“, зареждаше телефона си на работа (не на кухненската маса, както винаги). Ежедневието му се промени, внезапно през нощта той трябваше да отиде в командировка до отдалечени места...

Аманда е съставила своя списък от 8 скрити признака, че мъжът ви има афера:

Промяна във външния вид

„За съжаление научих, че всяка промяна в косата на мъжа е предупредителен знак“, заключи Аманда.

Една от приятелките ѝ каза, че разбрала за аферата, когато съпругът й започнал да се подстригва, въпреки че знаел, че тя обича да прокарва пръсти по косата му. 

Промени във вкуса

"Внимавайте за промени във вкуса му, когато става въпрос за филми и телевизионни сериали. „Например, човек, който можеше да изгледа целия франчайз „Самоличността на Борн“ наведнъж, внезапно разви любов към романтичните филми“, казва Плател. 

Казва, че прави всичко за теб

Приятелката ми в началото беше щастлива, когато пълният ѝ съпруг започна да ходи на фитнес два пъти седмично по три часа“, спомня си Аманда. Когато жената го попитала, той казал, че тя винаги го е критикувала преди, така че той решил да се погрижи за себе си. Накрая се разведоха.

Чести душове

Честите душове трябва да предизвикат подозрение: „Ако в момента, в който влезе в къщата и каже, че е уморен да печели пари, за да издържа семейството си, а след това скочи направо под душа, вероятно изневерява.

Приятелка на Аманда каза, че извинението на бившия ѝ било, че искал да бъде „чист за нея“ след тежък работен ден, докато всъщност мирише на друга жена – и в крайна сметка, за съжаление, бракът приключил.

Всъщност внезапната проява на грижа обикновено трябва да задейства алармата. 

Навиците му за пиене се променят

Смяната на напитките е друга очевидна причина, тъй като алкохолът често се превръща в гориво за изневяра.

Аманда била женена от 20 години и тя разбрала, че нещо не е наред, когато съпругът ѝ, който обичаше бяло вино, се прибрал със скъпа бутилка червено вино. Когато тя го попитала кога е започнал да харесва червено вино, той се обърна към нея и ѝ казал да не скучае.

Оказа се, че той ѝ изневерява от няколко месеца с момиче от местен магазин за алкохол.

Вижте още: Най-силната сутрешна мотивация: Тези думи ще променят живота ви

Купува си по-скъпо бельо

Колкото и тривиално да звучи, изневярата на един мъж е неразривно свързана с бельото му. Една от приятелките на Аманда биа изненадана, когато партньорът ѝ казал, че вече не се задоволява с евтиното си памучно бельо и има нужда от нещо по-хубаво.

Избягва вашите приятели и семейство

Ако винаги сте смятали, че един мъж искрено обича приятелите ви, но изведнъж започва да намира недостатъци във всичко, което казват и след това отказва да излезе на вечеря с вас, това е нещо, за което да се замислите. Когато той казва, че не може да понася вашето семейство, избягва сватби, рождени дни и годишнини, това също е червен флаг.

Сексът е по-добър от всякога

Изненадващо жените смятат, че той ще спре да спи с тях, ако партньорът им изневерява. Това не е вярно. По някаква необяснима причина един неверен мъж е способен да прави секс с множество жени и да лъже и двете, казва Аманда.

Това всъщност може да увеличи либидото им, карайки ги да мислят, че тяхната страст е равна на любов и вярност.

 

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес