Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

7 ЗНАКА, които показват, че сте свързани ДУХОВНО с някого

06 януари 2022, 18:30 часа

През живота ни преминават куп хора – някой остават за по-дълго, други си отиват след преподаден урок, трети са съвсем за малко. Има и такива, с които се свързваме на духовно ниво – може би имаме обща карма или сме свързани от предишен живот. Това е много силна връзка. Ето признаците, които показват, че сте духовно свързани с някого.

Имате усещане, че го познавате отдавна – от години, сякаш знаете какво си мисли, какво ще направи в дадена ситуация, сякаш го познавате по-добре от самия него. Нещо в него ви привлича, виждате нещо познато, виждате и себе си понякога.

Имате му доверие – той е спечелил доверието ви. Можете да вярвате на всяка негова дума и действие, като знаете, че ще направите всичко за ваше добро. Можете да му споделите тайните си, да му кажете какво си мислите и какво ви вълнува без да се тревожите. Той ще ви изслуша и разбере.

Водите смислени разговор – когато думите се намесят, е най-любимото ви нещо заедно. Разговорите са дълбоки, смислени, разтоварващи. Истинска наслада за душата. Това е човек, пред който можете да се отпуснете и да бъдете себе си. Винаги имате време за разговор с него, както и той с вас. При все разговор достигате до възхищение и вълнение от другия човек, научавате по нещо ново, което ви изумява.

Интуицията ви го подсказва – може би познавате човека отскоро, но просто усещате, че с него имате дълбока връзка, че той е подходящ за вас и че ще остане в живота ви по-дълго време. Непременно слушайте интуицията си, защото когато сте свързани с някого, тя е първата, която ще ви го каже.

Усещате сигурност – както физическа, така и емоционална, докато сте покрай него. Неговото присъствие ви кара да се чувствате защитени, спокойни. Страховете изчезват. Усещате сърцето си напълно спокойно и удовлетворено, когато той е наоколо.

Чувствате се свободни – можете да кажете и направите каквото си пожелаете в негово присъствие, без да се тревожите какво би си казал. Просто сте себе си без страх. Знаете, че той ще ви разберете и подкрепи винаги, затова не се притеснявате от нищо.

Общувате само с поглед – често думи не ви трябват, защото се разбирате само с поглед. Това значи да се свързани духовно с този човек. Няма нужда да му обяснявате колко сте щастливи, изплашени, ядосани – той го знае, щом ви погледне. И вие сте така към него. Просто имате синхрон, намирате баланса и се познавате един друг толкова добре.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес