Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

7 признака, че ви е направена магия

09 април 2021, 10:08 часа

Много хора не вярват в това, че има магии и други могат да повлияят от разстояние на това как се чувстваш, какво се случва в живота ти и дали имаш късмет в различни сфери от него. Ето някои признаци, които могат да ви подскажат, че някой ви е направил магия.

1. Нямате енергия – не сте болни, нямате проблеми, наспивате се чудесно, но въпреки всичко усещате, че нямате капчица енергия и тонус. Много често това е един от признаците, че някой ви е направил магия, с която изсмуква цялата ви енергия и ви оставя без капчица сила.

2. Скараните сте с най-близките си хора – никога преди не сте имали проблеми и конфликти с най-близките си роднини и приятели, но напоследък не си говорите почти с никой от тях и с всеки имате различен казус за решаване. Съществуват много силни магии, които развалят отношенията между най-близките хора и трябва да запазите добрия тон и да не се карате без причина.

3. Постоянно губите вещи – не помните къде сте си оставили ключовете, загубили сте си любима вещ или пари, а това е нещо много непривично за вас, то може би някой ви действа негативно с енергията си като изпраща пълен хаос в живота ви.

4. Нямате късмет в любовта – както всичко е вървяло по мед и масло в любовен план, така изведнъж всичко се срива и късметът ви напуска. Разделяте се с човека, с който сте си мислели, че ще бъдете цял живот заедно или прекратявате вълнуваща връзка в началото й, то вероятно някой е пожелал това да ви се случи и прави всичко възможно, за да не сте щастливи. Не се поддавайте на тази енергия и дръжте здраво любовта в ръцете си.

5. Сънувате кошмари – постоянно сънувате неприятни сънища, будите се по средата на нощта и на сутринта се чувствате смазани. Ако никога преди това не сте имали такава дълга серия от лоши сънища, може би трябва да се замислите дали някой не ви ги изпраща нарочно.

6. Връщате се често към лоши спомени – не можете да си обясните защо в последно време непрекъснато в ума ви изплуват лоши стари случки, които смятате за отдавна забравени. Те не ви дават мира и помрачават и най-слънчевите дни.

7. Имате натрапчиви мисли – не можете да спрете да мислите, че всеки момент ще се случи нещо лошо с вас или някой от близките ви. Тези мисли не ви дават мира, не можете да заспите от тях и се чудите откъде са дошли и защо ви преследват. Възможно е някой да ви ги е изпратил нарочно.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес