Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

7 причини, поради които приятелите му искат да спят с мен

18 април 2017, 10:35 часа

Обърнете внимание, дами! Вероятно сте забелязали, повишеното внимание, което получавате от приятелите на вашето момче. Често, вие сте единственото момиче в мъжката компания и всички погледи са вперени във вас. Ето какво казват жени, които са попадали в такава ситуация. Направете своите изводи и се поучете от дадените примери.

 

1. Чувстват се по-уверени, когато говорят с теб. Имаш умението на добър слушател и винаги се съгласяваш с налудничавите им идеи. Понякога не одобряваш думите и постъпките на приятеля си , но винаги подкрепяш приятелите му и това им харесва. Твоето одобрение те изкачва в стълбицата на приятелското внимание.

 

2. Винаги ги гледаш в очите. Зрителният контакт е изключително важен при разговор. За съжаление, някои мъже го приемат като акт на интимност и си представят как преминават границата на приятелски разговор.

 

3. Смееш се и на най-глупавите им шеги. Не, шегите на приятеля ти вече не са толкова забавни, но приятелите му са върха в това отношение. Когато се смееш на всяка шега, ги караш да се чувстват уверени.

 

4. Никога не ги съдиш. А това е главното, което ги привлича. Всеки прави грешки, а това да има някой, който размахва пръст за неудобрение, е доста подтискащо. В твое лице приятелите му виждат жената, когато винаги би ги подкрепила.

 

5. Харесват свободното ти мислене. Всички са уморени от скучните си животи, в които не се случва нищо. Ти винаги успяваш да внесеш свеж полъх в разговора с някоя нова идея. Разведряваш обстановката и им се харесваш все повече с всеки изминал ден.

 

6. Не ги отхвърляш. Когато се опитат да се доближат до теб или да те докоснат, не се отдръпваш и близостта им ти е приятна. За теб приятелска прегръдка, а за тях?

 

7. Винаги изглеждаш невероятно. Или доста привлекателно. И не, не го правиш за тях, а за себе си. Изпращаш скрити знаци с външния си вид, които не се приемат, както трябва. Приятелите му го пречупват през своята призма, която поражда скритото им желание.


Е, дами, оглеждайте се за скрити погледи и невинни докосвания. За съжаление, действителността не винаги е такава, каквато бихме искали.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес