Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

7 магически ритуала, които непременно трябва да направите преди края на септември

21 септември 2024, 19:00 часа

Септември е месецът на края на жътвата и всички полски дейности. И тъй като работата на полето приключва, тогава е време да помислим как да оцелеем предстоящата зима и за това трябва да привлечем цялата възможна подкрепа, включително от висшите сили.

 

Ритуал 1: Вземете стайно растение

Още: Бабин трик за „сън като на пън“ – Ето как да се обгърнете с добра енергия

Изберете стайното цвете, което ви харесва най-много и което ще бъде символ на изобилие и просперитет за вас. Всеки път, когато го поливате или се грижите за него, помислете за вашите желания, за това какви финансови или други резултати бихте искали да постигнете.

 

Ритуал 2: Вземете кварц

Най-добрият кристал за привличане на късмет и богатство е кварцът. Освен това този минерал е в състояние да изчисти мислите от излишни и ненужни неща и да успокои духа. Помага ви да се концентрирате върху най-важното и да намерите най-добрите начини за решаване на конкретен проблем.

Още: Изпитана рецепта за бързи пари - След 3 минути ще бъдете по-близо до успеха

 

Ритуал 3: Освобождете се от ненужни неща

След като сте изпразнили рафтовете и закачалките, не бързайте да ги пълните отново. Не пропускайте да избършете праха и да отворите прозорците, за да изпълните дома си със свеж въздух и нова енергия. Добре е да запалите арома свещ или да изгорите връзка билки (бял равнец, риган, лайка) в чиния, за да прочистите пространството.

 

Още: Мощен тибетски ритуал за сбъдване на желания в 3 стъпки

Ритуал 4: Запалете огъня на 27 септември

Ще ви трябват три свещи, за предпочитане от восък. Те трябва да се поставят на един поднос или чиния, да се запалят, да се оставят да изгорят малко и след това да обиколят всяка стая в къщата. На този ден е много важно да донесете у дома клон от офика и да го поставите на прозореца. Той ще предпази от провали и ще насърчи успеха в бизнеса.

 

Ритуал 5: 13 монети за богатство

Върху ваша снимка напишете какво искате: конкретна сума пари или нещо друго. Желанието трябва да бъде написано от дъното на сърцето. Ще ви трябват и тринадесет монети с различна номинация. Оставете ги заедно със снимката на перваза на прозореца за един ден.

Вземете монета и я носете със себе си в портфейла заедно със снимката. Тази монета ще привлече пари към вас и ще увеличи капитала ви.

 

Ритуал 6: Привличане на успех със 7 свещи

Купете седем свещи от църквата. След това напишете на хартия какво искате. Запалете седем свещи, подпалете хартията от пламъците им и изхвърлете пепелта през прозореца. Вашите мисли за късмет и успех ще придобият сила след този ритуал.

 

Ритуал 7: Как бързо да се изкачите по кариерната стълбица

Ако работите в офис, дайте предварително купен кактус на някой висшестоящ и се въоръжете с някаква монета.

Поставете тази монета в кактуса. Саксията трябва да е на бюрото на мениджъра. Неговата енергия на богатство ще бъде погълната от кактуса. След седмица тази монета ще придобие мощна енергия. Вземете монетата и можете да преместите кактуса на бюрото си, основното е да го оставите на работа като постоянен източник на енергия. Поставете монетата в портфейла си и я носете винаги там. Цялото богатство на шефа веднага ще отиде при вас и кариерният растеж ще върви по-бързо.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес