Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

7 жеста, които издават, че мъжът се е влюбил до полуда

17 юли 2021, 19:45 часа

Влюбването е едно от най-хубавите неща живота на човек. Жените и мъжете се влюбват по различен начин. Някои го показват, други го изпитват вътрешно, но не си личи на външен вид.

При влюбване мъжът започва да се държи по доста различен начин с жената. Тя започва да усеща неговото влечение и страст, защото той става галантен, внимателен и грижовен. Започва да се интересува от това, което тя прави, да я търси, да иска да прекарват повече време заедно.

В началото на всяка връзка влюбването рядко може да се скрие. Но понякога жената се чуди дали мъжът, когото е харесала, изпитва подобни чувства като нея. Затова тя трябва внимателно да се вгледа в него и ако усети един от 7-те жеста, които проявява към нея, значи има голям шанс мъжът да изпитва силни чувства към нея.

Това са жестовете, които влюбеният мъж прави:

1. Романтика и мили жестове

Колкото и да е корав и прикрит някой мъж, ако той започне да изненадва половинката си с красиви подаръци, да я води на вечери, да й готви, да й разказва за залези и красиви места, да я води на тихи и романтични местности - това е ясен признак, че той изпитва към нея нещо повече от обикновено привличане.

2. Иска да я запознае със своите приятели и родители

В началото всички мъже са доста предпазливи, ако трябва да представят своята половинка на някого. Ако обаче са убедени в своите чувства, мъжете са склонни да представят изгората си на своите родители, роднини, близки и приятели. Това е сигурен знак, че те изпитват по-силни чувства към нея.

3. Отлага значими и важни събития, за да прекара повече време с нея

Когато жената осъзнае, че нейният любим започва да се лишава от неща, които обича или трябва да направи в името на това да бъдат по-дълго време заедно, това е жест, който доказва, че той е хлътнал до уши в нея. Това е сигурен признак, че той иска да бъдат постоянно заедно, без значение какво ще му коства това.

4. Говори за нея с внимание и уважение

Ако започне да казва фрази от типа "моята приятелка", а не "една приятелка", това е показател, че той изпитва силни чувства към нея. Подобен тип изразяване е присъщо само на влюбения мъж.

5. Когато започне да я изслушва и да уважава мнението й

Ако се допитва до нея и я слуша, това е знак, че той има сериозни намерения към тази жена. Нейното мнение започва да става важно за него и когато тя го осъзнае, може да е сигурна, че това е мъжът за нея и може да се наслади на страхотна любовна връзка, а защо не и на нещо повече.

6. Прави всичко по силите си да не я огорчава

Ако жената разбере, че мъжът го е грижа за нея, той ще се държи мило, няма да я наранява и ще се старае да я прави щастлива дори когато не е в настроение.

7. Когато мъжът се размекне

Разнежването на мъжа е показател, че той вече е влюбен в жената. Колкото и да е коравосърдечен, ако жената усети, че се размекнал, това е ясна индикация, че той е хлътнал здраво в нея.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес