Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

6 знака, че той няма да остане до вас завинаги

19 ноември 2021, 16:50 часа

Често жените се доверяват прекалено много на мъжа до себе си и още в началото на връзката започват да правят грандиозни планове за бъдещето си с него.

Но след като остане сама с разбито сърце, жената осъзнава, че е пропиляла няколко скъпоценни години от живота си.

Всичко това може да се избегне, ако се научите да разпознавате знаците, с които един мъж издава, че няма да остане до вас завинаги.

1. Привличат го недостъпни жени

Той несъзнателно избира жени, с които няма бъдеще. И в случая не става въпрос за възраст или статус. Просто мъжът се страхува от всякакви задължения и не иска да се обвързва дългосрочно.

2. Никога не е имал сериозна връзка

Мъж, който се страхува от обвързване, просто не е в състояние да се посвети на една жена. И дори да срещне подходящата партньорка, той едва ли ще се иска да се обвърже сериозно.

3. Той се подиграва на приятелите си с дългогодишни връзки

Мъж, който се страхува от сериозни ангажименти, критикува приятелите си, които имат сериозна връзка или са сключили брак.

4. Той е непоправим мечтател

Мъж, който не се ангажира със сериозна връзка, живее с представата за несъществуващ женски образ, например известна актриса.

Той предпочита да фантазира за перфектната връзка, вместо да създаде трайна връзка с жена от обкръжението си.

5. Той е изключително придирчив

Жената, с която той има връзка, трябва да изглежда, да говори, да се облича, да се държи и да мисли така, както той иска.

Списъкът му с изисквания към потенциалния партньор е толкова дълъг, че едва ли има жена, която да отговаря на всички тях. Той смята всяка жена за неподходяща за него.

6. Той обича да флиртува с други жени

Мъж, който се страхува от обвързване, просто се наслаждава на периода на флирта. Но след като постигне целта си, той веднага губи интерес. Този мъж е експерт по страстните, но краткотрайни връзки.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес