Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

6 предмета в спалнята ви, които носят лош късмет

12 март 2021, 08:56 часа

Спалнята е едно от най-важните пространства в дома, в което човек не бива да има нищо друго, освен позитивна енергия и спокойствие. Помещението, в което спим, е много важно винаги да бъде изчистено от лоша енергия, за да може тялото ни да отпочива добре и да имаме ведри сънища.

1. Стари картини или гоблени – не дръжте в спалнята си картини или гоблени, които са в семейството от поколения. Те са „видели“ прекалено много както добри, така и лоши случки в живота на всяко едно семейство и могат да повлияят с енергията си върху вашия живот.

2. Огледало – смята се, че огледалото в спалнята събира лошата енергия от всеки ваш сън, всяко ваше настроение и случка, като не позволява на енергията да се изчисти и тя винаги стои там, където трябва да сте най-спокойни и щастливи.  

3. Книги с мрачен сюжет – непременно изчистете всички книги с мрачен сюжет, които сте подредили по рафтовете в спалнята ви и ги преместете в друга стая. Смята се, че тези книги могат да повлияят на сънищата ви и мрачните истории да се пренесат именно там.  

4. Чадър – не оставяйте чадъри в спалнята си. Чадърът е символ на това, че може да ви „предпази“ от хубавите случки в живота ви и да попречи на щастливите събития да достигнат до вас.

5. Черни дрехи – опитайте се да държите черните си дрехи в друг гардероб, не в този, който имате в спалнята си. Смята се, че черните дрехи „попиват“ лошата енергия, която може да сме събрали в края на деня и остава да се трупа с помещението ни.

6. Стари възглавници – непременно сменяйте възглавниците си по-често, отколкото го правите сега. Възглавниците могат да „събират“ лошите ни сънища и да ги връщат обратно при нас. Затова изхвърлете старите възглавници, за да имате по-хубави и ведри сънища.  

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес