Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

6 неочевидни причини за бедността, които портфейлът ни крие

29 юли 2023, 21:18 часа

Много от нас са доста небрежни към портфейла си. Грешният портфейл или неговото плачевно състояние води до факта, че в живота на човек има по-малко финансов късмет.

Празен портфейл

Никога и при никакви обстоятелства портфейлът ви не трябва да остава празен за дълго време. Може да е за час, два, максимум ден, но не повече. Понякога има принудителни ситуации, когато трябва да похарчите всяка стотинка, но е по-добре да не го правите. Вземете пари в резерв. Винаги трябва да има поне една монета и една банкнота.

Смачкани банкноти

Не е достатъчно да имате пари в портфейла си. Изключително важно е всички банкноти, съхранявани в банкноти, да са равномерни и добре сгънати. Не се препоръчва да мачкате или сгъвате банкноти, в противен случай това ще се отрази неблагоприятно на вашия финансов успех. Парите обичат реда и точността.

Скъсан портфейл

Скъсаният портфейл носи само проблеми във финансовия сектор. През дупките в портфейла ви изтича финансовият ви късмет. Веднага щом старият портфейл започне да се влошава и губи визията си, той трябва незабавно да се изхвърли и да се купи друг. Колкото по-дълго човек ходи със скъсан портфейл, толкова повече привлича бедността. Можете да живеете с появата на малки драскотини, но определено не можете да живеете с дупки.

6 портфейла, които привличат бедността

Чужд портфейл

Друг източник на финансови проблеми е портфейлът на някой друг. Например, вашият се е разпаднал, така че временно ходите с портфейл, който принадлежи или е принадлежал на ваш роднина, приятел, сродна душа. Не трябва да направите това, защото портфейлът абсорбира енергията на човек и не може да донесе късмет на някой друг.

Особено опасни са откритите някъде портфейли. Никога няма да разберете кой е бил предишният собственик. Освен това, този портфейл може да бъде наречен да донесе проблеми на друг човек. Изключително лошо е да използвате парите на други хора, които са попаднали в ръцете ви. Ако намерите портфейл, опитайте се да го върнете на собственика му, но възможно най-скоро. Огромен плюс към кармата е по-добър от няколко допълнителни хиляди в джоба ви.

Боклук в портфейла

Опитайте се да сте сигурни, че портфейлът ви не съдържа боклук - използвани автобусни билети, чекове, опаковки от бонбони и т.н. Всичко това значително намалява увеличаването на финансовия късмет, тъй като паричната енергия се смесва с външни вибрации.

Твърде малък портфейл

Портфейлът не трябва да е голям, но е по-добре да не избирате малък. В малък портфейл най-вероятно ще трябва да носите сгънати банкноти и това не се отразява много добре на финансовите потоци.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес