Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5-те основни качества на идеалната жена

01 юни 2012, 17:20 часа

Разбира се, както всяка жена си е представяла какъв ще е перфектният мъж за нея, същото са правили (и продължават да правят) мъжете. И въпреки че повечето представители на силния пол се заглеждат по къси поли и големи деколтета, то се оказва, че съществуват пет основни качества, които всеки мъж иска да види в жената на мечтите си, но основното, забележете, не е физиката.

„Разни хора, разни идеали” е заявил Алеко Константинов и това е в сила и сега. Всеки има собствен вкус и предпочитания, но се оказва, че за някои неща представителите на силния пол са единодушни. Ето какви качества почти всеки мъж иска да притежава неговата половинка.

Идеалната жена трябва да... притежава женственост, която да личи в походката, поведението и стила й на обличане.

Идеалната жена трябва да... е с чувството за хумор. Оказва се, че само дама, която умее да „усмихва” мъжа до себе си, може да влезе дълбоко под кожата му. Все пак човек, който може да разказва и приема шеги, успява да разрешава проблемите по-лесно.

Идеалната жена трябва да... е тактична. Това е дамата, която буди доверие в мъжа. Тя знае какво, къде, кога и как да каже, а това определено се харесва на мъжете.

Идеалната жена трябва да... е откровена. Представителите на силния пол, които са готови да се обвържат дълготрайно, търсят дама, с която да изградят здрава основа за отношенията си. Искреността във връзката създава доверие, което е повече от важно, за да не се повлияват влюбените от външна намеса.

Накрая, но не и на последно място, в качествата на идеалната жена е сексапилът. Него оставяме без коментар, тъй като е ясно, че ако няма физическо привличане, останалите качества ще са просто характеристиките на една добра приятелка, но не и половинка.

Редактор: Десислава Симова

Райко Павлов
Райко Павлов Отговорен редактор
Новините днес