Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5-те най-вероятни причини мъжът да не ви потърси след първата среща 

07 февруари 2022, 10:15 часа

Когато излизате на среща с някого вие очаквате тя да не е еднократна. Понякога се случва така обаче, че мъжът с който сте излезли не ви се обажда за втора среща. В такъв момент започвате да си мислите, че вие сгрешили в нещо или по някакъв начин сте го засегнали.

Ето и кои са 5-те най-вероятни причини той да не ви се обади след първата среща.

Не може да е искрен с вас

Ако този мъж се среща в същото време и с други жени, може да не иска да ви сподели този факт. Вие от своя страна не го притискайте с въпроси, а просто проявете интерес към него, за да видите дали той ще отговори със същото.

Няма сериозни намерения

Ако даден мъж е сериозен към вас и наистина ви харесва, той ще намери начини и причини да ви се обади. Ако не сте на една вълна и само вие имате по-стабилни намерения към него той ще го усети и ще се отдръпне от вас.

Не е искал да ви обиди

Заблудили сте се от любезното му отношение. Това не винаги означава, че има интерес към вас. Може би просто не е искал да ви засегне или да бъде груб с вас. При мъжете има и такива моменти, в които са увлечени от разговора с жена, но в последствие решават, че не проявяват интерес и се оттеглят. 

Не проявява повече интерес

Това не бива да ви отчайва и да се обвинявате. Не си мислете, че сте скучна или странна личност. Просто няма да си допаднете с всеки мъж. Този, който е определен за вас със сигурност ще ви намери и няма да си тръгне.

Забравил е да ви звънне

Понякога се случват и такива неща. Може да е бил ангажиран или нещо да се е случило в живота му. Възможно е, колкото и нелепо да звучи да е загубил телефонният ви номер. Всъщност, ако имате желание или ви е любопитно можете и вие да го потърсите и да чуете неговата гледна точка. Така сами ще си изградите мнение дали този мъж е подходящ за вас и дали да продължите да поддържате контакт с него.

Дори и да не се получат нещата с даден мъж, с който сте решили да излезете не се отчайвайте, защото след всеки неуспех идва успехът. Така, както не всеки допада на вас е възможно и вие да не допаднете на някого. В случая не търсете вината в себе си. При тези ситуации няма виновни, има несъответствие в характерите. Продължавайте да опитвате и точният за вас човек ще се появи, когато най-малко очаквате.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес