Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5-те най-банални подаръка за Свети Валентин

10 февруари 2021, 16:06 часа

Свети Валентин съвсем наближи и е време да помислим какъв подарък да подарим на половинката си. Хубаво е да изберем нещо, което ще го зарадва, а не нещо, за което ще си помисли, че е банално и вече сте подарявали десетки пъти. Ето кои са най-баналните подаръци за Свети Валентин:

1. Червена роза – в магазините за цветя има толкова различни видове, че не е нужно да подарявате винаги червена роза. Цветарите правят страхотни букети от най-различни цветя, които могат да заместят скучната роза. Знаете ли, че много жени дори не я харесват?

2. Романтична вечеря – колкото и да ви се струва подходящо, всъщност романтичната вечеря е досадна за много хора, които смятат, че тя е просто заради празника и няма нищо спонтанно и романтично в нея.

3. Парфюм – този подарък, освен че е банален, е и много сложен в това дали ще нацелите вкуса на половинката си. Ароматите са много индивидуално усещане и не можете да сте сигурни, че парфюмът, който сте избрали ще се хареса на човека до вас.

4. Картичка – забравете за романтичните и лигави картички с меченца и сърчица. Те не се харесват на почти никого, защото едва ли не са станали задължителни за празника и всички ги имат. Измислете нещо по-креативно, дори самите вие направете картичка, но не купувайте готови такива.

5. Плюшено мече – това е може би един от най-баналните и ненужни подаръци за Свети Валентин. Вместо това можете да подарите бутилка вино, хубава кутия бонбони или нещо, което наистина ще донесе радост на човека до вас, а няма да събира прах на някой шкаф у дома.

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес