Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5-те капризни и досадни жени в Зодиака

18 март 2022, 22:30 часа

Всяка жена е уникална и интересна по свой начин. Що се отнася до астрологичните характеристики на нежния пол, тук има някои нюанси. Сред масата жени има такива, които обикновено се наричат досадни.

Те са придирчиви, взискателни, капризни, слабо са ориентирани в собствените си желания, обичат да се карат с всеки и за всичко.

Кои зодии са такива?

1. Лъв

Тези дами са много властни и с явно напомпано самочувствие. Те възприемат мъжете изключително като придатък към себе си, поради което са популярни със токсичността си, раздразнителност, самонадеяност.

Те са истински кралици, докато ухажорите са длъжни да се кланят пред тях и да им дават подаръци.

2. Скорпион

Такава жена е много ексцентрична и емоционална, обича да създава проблеми, но в душата си не таи злоба. Правилният начин за взаимодействие с нея е нежното отношение.

Понеже Скорпионът има навика да извършва атаки и да се защитава, тя няма да се предаде  бързо. Само чувствата трябва да бъдат искрени: Скорпионите ще различат лъжата от истината.

3. Дева

Това е най-популярният критик, който има собствено мнение за всяка дума или действие. Тя не е склонна към сантименталност.

Всъщност, самото това момиче заема неговото място: тя дърпа одеялото върху себе си, възпитава, дава съвети, поема отговорност и посочва грешки. Девите също обичат да спорят, и то очевидно от позиция на силата: те са сигурни, че са прави, дори ако някой не се възпротиви на това.

Това е причина те често да остават самотни, но изобщо не се тревожат за това.

4. Овен

Друга токсична личност, чието хоби е да доведе събеседника си до сълзи и истерия.

Най-засегнати от злините ѝ са близките, до които забележки и прпрепоръки стигат до сърцето: жените Овни са отлични психолози и познавачи на човешките души. Те са прекалено активни, енергични и егоистични.

Ако мъжът откаже да изпълни капризите на съпругата си Овен, той бързо ще попадне в черния списък. Тя умее да се обижда и да се цупи перфектно, както и да съсипва живота на околните с интриги.

5. Рак

Заради емоционалността си Рака буквално докарва съпруга или любовника си до истерия. Тя се отдава напълно във връзките и изисква подобен подход от мъжа.

Но не всеки е толкова чувствителен като Раците, така че съюзът с тях е придружен средовни скандали в дома, хвърляне на неща на верандата или от балкона, обвинения, крясъци.

Ако не кажете заветните думи на Рака поне три пъти на ден, тогава бъдещето ще бъде ясно според сценария: негодувание, претенции, раздяла.

Така най-вредните представители на нежния пол, според зодиакалния знак, са твърде различни. Сред тях има дами от всяка стихия, но доминират огъня и водата.

Именно Огънят и Водата са най-страстни и емоционални, което допринася за появата на взискателност, вредност, капризи, капризи и други женски недостатъци.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес