Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 шамански ритуала за отключване на сексуалната енергия

17 август 2024, 10:11 часа

Сексуалността е скрита във всеки, просто трябва да си спомните за истинската си дива същност. И тогава енергията на първичната жена ще изпълни всяка клетка на тялото ви.

Звуци от тамбура, танци, пеене - шаманските практики са на много години, но дори и в наши дни те са чудесен помощник за откриване на източника на жизнената енергия и сексуалността.

Предлагаме ви изпитани шамански техники, които могат да се изпълняват у дома. Дори и без тамбура и варган.

Ритуал 1: Съзнателно ходене

Секси жената е тази, която е в тялото и усещанията си. Нека започнем да се гмуркаме в основното състояние на женското осъзнаване.

Ритуалът може да се изпълнява всеки ден, докато пътувате до работа, училище или друго място. Преди да тръгнете, създайте намерение да посветите това време на практиката. За целта можете да запалите свещ, да звъннете с камбанка или да пляскате с ръце. Практиката е започнала.

Докато вървим, дишаме с корема си, усещаме всяко движение и наблюдаваме стъпките си. Основното е да не се впускате в главата и мислите си.

Ако се прави правилно, вие и вашият човек ще усетите промени в поведението и движенията си само след няколко дни практика. Ще станете по-плавни, спокойни и съблазнителни.

Зодиите, които имат най-силно сексуално желание

Ритуал 2: Приемане на белезите

Запалете свещи и тамян. Налейте вода в купа и капнете в нея няколко капки розово или жасминово масло. Добавете цветни листенца.

След това седнете до купата и поставете ръцете си върху утробата. Спомнете си всички думи и фрази, които са ви били казани като бъдеща жена за вашата сексуалност, красота и чувственост. Подкрепяли са ви или са ви засрамвали за поведението ви, за отношенията ви с момчетата.

Отделете положителните послания от отрицателните. Съберете мислено всички негативни послания на гъста купчина в дланите на ръцете си. Измийте ръцете си в купа, като си представяте как всички тези думи и ситуации изплуват и се разтварят на дъното.

Почувствайте свободата да бъдете секси. Благодарете на водния дух, че ви е помогнал. Излейте водата навън.

Ритуал 3: Шамански колан

Включете аудио със звуци от тамбура и запалете тамян, затворете очи. Представете си, че сте в жилището на шаманка.

Тя протяга към вас ярък и цветен колан с мъниста и пера. Погледнете го внимателно. Вземете го и го облечете на себе си. Това е коланът на сексуалността. Духът на сексуалността е влязъл във вас.

Представете си как благодарите на шаманката и напускате нейната обител. Вървите и срещате мъже и жени. Представете си как ви гледат сега. Каква сила ви дава коланът.

Останете в това състояние и се върнете. След това - извадете този колан и от време на време повтаряйте медитацията върху това състояние.

Ритуал 4: Танц на сексуалността

Изберете звуците на природата като музикален съпровод. За предпочитане е гората през нощта, за да събудите спомена за дивите предци.

Уверете се, че никой не ви вижда и не ви безпокои. Съблечете всичките си дрехи. Почувствайте пода и стъпването си с босите си крака. Представете си, че сте дърво. Корените от краката ви влизат в земята, а ръцете ви са клоните. Започнете да се движите бавно в собствения си ритъм. Движете се така, както искате да се движите.

А след това си представете, че през стъпалата ви навлиза поток от енергия от земята. А в горната част на главата ви навлиза друг поток, от небето и звездите. Тези два потока се съединяват в сърдечната област, като разтварят всички страхове и болки. Вие се изпълвате с енергия и танцувате танца на своята женска сила и сексуалност.

Тези зодии имат най-интензивна сексуална енергия помежду си

Ритуал 5: Вътрешният мъж

Ние търсим източника на свещената сексуалност не само за себе си, но и за взаимоотношенията. И често завишените ни очаквания и търсенето на мъж убиват нашата естественост и очарование.

Направете следната практика с приятел - за по-дълбоко гмуркане. Можете да се чувствате удобно, лежейки върху възглавница.

Затворете очите си. Представете си, че се намирате на безопасно място. Седите и чакате мъжкия си колега. Той определено идва. И ето го. Запомнете външния му вид, дрехите му, поведението му. Говорете с него, докосвайте го. Спомнете си емоциите си и състоянието, което е възникнало по време на контакта. Позволете му да се върне там, откъдето е дошъл.

Практиката може да се прави от време на време, за да се постигне хармония и да се пренесе това усещане за общуване с привлекателен мъж в реалността. По този начин ще се чувствате по-спокойни, уверени и секси в общуването дори с най-идеалния партньор.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес