Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 причини той да не ти се обади повече!

09 февруари 2022, 18:30 часа

Прекалено его, липса на интерес, има много причини, които мъжът може да има да не те търси отново...

Най-накрая излязохте с онова момче, което много харесвате, явно всичко е минало както сте очаквали, но дните минават, а той сякаш не дава никакви признаци на живот. Точно в онзи момент, когато ви обзема параноята и се чудите какво може да се е объркало или защо не ви се обажда. За да спреш да страдаш, ще ти покажем възможните причини.

1. НЕГОВОТО "АЗ" Е МНОГО ГОЛЯМО

Егоцентричният човек никога няма да може да разпознае грешка или да бъде този, който прави първата крачка. Не забравяйте, че този тип хора смятат, че никой не ги заслужава, така че най-вероятно той е на мнение, че не сте достатъчно важна, за да заслужавате внимание. Не се чувствай зле, с всички е така.

2. ИЗПЛАШИХТЕ ГО

Има много страхливи момчета, които в присъствието на независима жена бягат. Така че, ако на тази първа среща сте показали, че не се нуждаете от никого, за да бъдете щастливи и да напредвате, имате житейски цели и задачи, има вероятност да сте го били изненадали от вашата "огромна" личност. В други случаи, ако сте говорили за брак, деца и други видове ангажименти, вероятно е изпаднал в паника.

3. ИМА ДРУГА ВРЪЗКА

Понякога мъжете вярват, че е лесно да имат алтернативни връзки и поради тази причина те не се колебаят да търсят други хора, въпреки че имат сериозна връзка. Може да се окаже, че този човек много те е харесал, опитал е да има нещо с теб, но в крайна сметка е разбрал, че не иска да прекрати другата си връзка.

4. НЕ СТЕ ОТГОВОРИЛИ НА ОЧАКВАНИЯТА МУ

Това е една от най-очевидните и същевременно трудни за преглътване причини. Когато харесваме някого, обикновено създаваме очаквания и вярваме, че другият е това, което искаме, но когато го срещнем, осъзнаваме, че това не е така и тогава идва разочарованието и предпочитаме да се измъкнем от него.

5. В действителност Е ИЗГУБИЛ НОМЕРА ВИ

Може да е невероятно, тъй като живеем в дигиталната ера. Има вероятност всички контакти да са грешно изтрити, „малкото листче“, където го е записал е изгубено, мобилният му телефон е откраднат... накратко, може да има безкрайност от причини.

Не забравяйте, когато някой има истински интерес към вас, то трудно това ще остане тайна. Той може да направи невъзможното, за да бъде до вас и да го забележите. Когато някой ви обича, това си личи. Затова не е честно да си губите времето в очакване на някой, който не знае и не иска да открие колко сте прекрасни.

 

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес