Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 неща, които носят нещастие – изхвърлете ги незабавно

19 ноември 2021, 17:30 часа

Всеки иска да се чувства комфортно в дома си. Но за уюта в него главна роля играят вещите, с които сме заобиколени. Някои от тях ни карат да се чувстваме некомфортно, въпреки че не го осъзнаваме.

Това са вещите, от които трябва да се отървете, за да се чувствате по-комфортно в дома си.

1. Подаръци, които не харесвате

Понякога приятели или любими хора ни подаряват подаръци, които откровено не ни харесват, но се чувстваме неудобно да си го признаем пред тях.

Тези предмети трябва да се съхраняват в най-отдалечения шкаф на балкона.

Според езотерици те ни влияят негативно и заемат мястото на онези неща, които биха ни зарадвали.

2. Книги

Ако в дома ви има книги, които не харесвате, тогава трябва да се отървете от тях незабавно. Те носят голяма емоционална тежест и могат да предизвикат негативни чувства, всеки път когато ги погледнете. Просто ги подарете на някой, който се интересува от тяхната тематика.

3. Играчки

Всеки има в дома си стари играчки. Но всички предмети от миналото имат емоционална стойност и не е добре да се пазят дълго.

4. Тъмни завеси

Тежките и тъмни завеси не само събират прах, но и създават депресираща атмосфера у дома. Понякога човек се чувства неудобно в такава стая.

5. Счупени вещи

Ако в дома ви има нещо счупено и то може да се поправи, не отлагайте ремонта. Счупените предмети провокират угризения на съвестта и всеки път, когато ги погледнете, ще се връщате към миналото.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес