Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 зодии се сблъскват с големи промени в коридора на затъмнението от 18.9

09 септември 2024, 17:15 часа

Коридорът на затъмнението може да доведе до драматични промени в живота, тъй като Вселената сякаш подчертава съдбата на всеки човек и го принуждава да взема емоционално трудни решения.

Вижте още: Научете най-щастливия ден от седмицата за всяка зодия, 9 - 15 септември

Риби

Първото затъмнение на 18 септември ще бъде в знака Риби, което означава, че представителите на този знак ще преживеят големи промени в живота си. Най-вероятно ситуацията ще се отнася до взаимоотношения, тъй като луната се случва на оста „Аз и те“, което говори за емоционални и кардинални решения.

Между другото, затъмнението в Риби ще бъде свързано с планетата на кармата – Сатурн. В момента на събитието то ще бъде свързанo с Луната и може да донесе доста трудни чувства. Например нова отговорност в живота или може би падане на розовите очила поради поведението на партньора.

Дева

Затъмнението на 18 септември ще се проведе в сектора на отношенията и ще свърже с логическа верига събитията от 10 март. Помислете дали по това време сте започнали да общувате с нов човек или може би сте издигнали личния си живот на по-високо ниво.

Бъдете сигурни, че Вселената ще ви донесе промени на 18 септември, но не очаквайте лесен обрат. Знакът Риби управлява емоциите, които генерират истинско цунами в дълбините на душата ни. Възможно е да се наложи да вземете съдбоносно решение – да се разделите с някого или да се ожените за партньора си.

Вижте още: Тези зодии ще имат шанс да започнат на чисто през следващата седмица!

Овен

Погрижете се за личния си живот, защото през 2024 г. Вселената буквално принуждава вашия знак да бъде внимателен към партньорите и желаните връзки.

Очаквайте на 2 октомври в живота ви да влезе нов човек, но... Може би в тази връзка има нещо забранено или трудно за развитие (например човекът е женен или не се е "отдалечил" напълно от предишната връзка).

Доверете се на Вселената, защото тя има връзки, от които се нуждаем, за да имаме нови преживявания.

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес