Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4-те зодии, които загърбват любовта и наблягат на кариерата

15 април 2022, 21:30 часа

В нашето съвремие много от хората се фокусират предимно върху професионалното си развитие и оставят на заден план любовните си взаимоотношения и създаването на семейство. Разбира се, това не е защото не са способни да обичат, но просто тяхната работа е приоритет и предпочитат да се развиват в тази насока вместо да влагат време и усилия в запознанства и укрепване на връзки. Обикновено това са присъщи черти на 4 зодиакални знака, а кои са те, прочетете в следващите редове.

Овен

Представителите на този знак са много амбициозни и мотивирани личности. Те искат да бъдат лидери и непрекъснато се борят за постигането на нови успехи. Постоянно се състезават с другите и искат да са винаги първи. Изкачват нови и нови върхове в професионалната стълбица и почти не им остава време за забавления или срещи. За тях е прекалено задушаващо да бъдат във връзка и предпочитат мимолетните забежки и флиртове. Те са много агресивни и импулсивни, често може да ви нараняват с думите си и както лесно се влюбват, така и лесно се отказват от половинката си.

Кои зодии са готови за скок в кариерата през тази година?

Телец

Представителите на този знак са егоисти. За тях най-важно е те самите да са добре и имат доста високо самочувствие за себе си. Кариеристи са и харизмата и увереността им помагат много в тази сфера. За тях понякога е приятно да бъдат във връзка с друг човек, но обичат и материалните неща и когато получат повечко от тях, може да забравят за партньора си и да се фокусират единствено върху материалните блага. Те обожават факта, че се могат да се награждават с луксозни глезотии поради добре свършената си работа и се амбицират да стават все по-активни и трудолюбиви, докато в даден момент не се откажат и от връзката си в името на работата.

Лъв

Лъвовете са типични нарциси, те обичат сами да са си шефове и не търпят, когато някой трябва да им казва какво да правят. Те знаят точно по какъв начин да подходят, за да получат повишение или да се изкачат до върха. Това ги мотивира и те се стараят да стават все по-успешни в професионален план. Този успех обаче отнема от времето и желанието им за създаване на любовна връзка с друг човек.

Дева

Девите не се стремят към този успех, който желаят гореспоменатите зодии, но те просто не могат да се откъснат от работните си задължения и се стараят да изпипват всичко до съвършенство. Упоритостта и лоялността им към работата отнема прекалено много от времето им и те губят желание за излизане на срещи и нови запознанства.

 

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес