Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4-те зодии, които ще съблазнят шефа си, за да се издигнат

17 юли 2022, 22:00 часа

Всъщност това не се случва само по филмите, а е доста по-често срещано в действителността. Има хора, които предпочитат да се издигат в йерархията по “по-лесния” начин и да предложат себе си в замяна. Те не зачитат качества като лоялност, почтеност и отдаденост на работата, а предпочитат с хитрост и съблазън да вземат повишението и да изпреварят доста по-кадърните кадри от тях. Обикновено това е присъщо за няколко представители на Зодиака, а кои са те - можете да разберете в следващите редове.

Скорпион

Скорпионите по принцип се водят изключително лоялни, но техните амбиции и цели са твърде високи и се чувстват принудени да си послужат с хитрост, за да ги постигнат по-бързо. Определено съблазняването на шефа според тях е един от най-добрите варианти за постигането на успех. Когато те желаят силно нещо, забравят за всичките си скрупули и морал, готови са на всичко за осъществяването на целите си.

3 зодии, които могат да направят шеметна кариера

Лъв

Представителите на този знак се стремят да бъдат толкова успешни, че сами да успяват да подсигурят и издържат семейството си. Задължително искат да имат по-добра и платена позиция от партньора си и най-бързият начин това да се случи е чрез съблазняването на шефа. Знаем колко харизматични и привлекателни могат да бъдат Лъвовете, така че определено изпълняват с лекота задачата си. Не изпускат всеки удобен момент, в който могат да пофлиртуват с шефа.

Козирог

Козирозите са най-големите работохолици в Зодиака. Те работят твърде много и пренебрегват всичко останало, за да катерят нови и нови стъпала в професионален план. Ако пред тях се появи възможността да съблазнят шефа си, за да може по-лесно да се изкачат в йерархията, без да се замислят биха го сторили. За тях успехът е изключително важен и ще направят всичко по силите си, стига да зависи от тях. Доста са чести случаите обаче, в които обикновената афера с шефа се задълбочава в нещо много по-сериозно, а това са само допълнителни плюсове за един Козирог.

Стрелец

Представителите на този зодиакален знак са доста безскрупулни що се отнася до работата им. Те биха направили всичко, за да са най-добрите. В това отношение никак не им се струва лоша идеята да се забъркат с шефа си и да извлекат възможно най-много ползи от тази мимолетна забежка. Те дори няма да се срамуват от това и много скоро всички в офиса ще са наясно със случващото се.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес