Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4-те зодии, които постоянно закъсняват без оправданиe

10 юли 2022, 22:00 часа

Знаете ли по принцип, че хората които винаги закъсняват са по-склонни да бъдат успешни и щастливи в живота, защото са по-малко стресирани и не се повлияват от тези фактори, те са спокойни и без смущение постоянно закъсняват. Астролозите издават, че това обикновено е най-присъщо за представителите на няколко зодиакални знака, а близките им хора вече са се примирили с този факт, тъй като промяната им е невъзможна. А вие от закъсняващите ли сте? Открийте зодията си в следващите редове.

Кои четири зодии най-много обичат хаоса?

Водолей

Водолеите мразят поставянето на определени граници и условия и затова винаги действат така, както преценят за добре. Дори да сте им казали точно определен час за важно събитие, ако те не са готови изобщо няма да се трогнат, че ще закъснеят. Разбира се, те със сигурност ще се реваншират с едно приятно и забавно прекарване, но това, че губят част от времето на другите хора понякога им изиграва недобра шега. Все пак, те едва ли ще се променят поради тази причина, тъй като държат най-вече на собственото си благосъстояние и спокойствие.

Близнаци

Представителите на този знак най-често закъсняват поради простата причина, че “няма какво да облекат”. Всяка тяхна подготовка за излизане протича като модно ревю - постоянно сменяват тоалетите и дефилират пред огледалото, докато не преценят кой е най-подходящ за съответния повод. Те обаче също ще се реваншират за закъснението си, защото просто няма как една среща с Близнак да протече по друг начин освен с много смях и забавление. Всеки би им простил няколкото допълнителни минутки чакане.

Зодиите, които ненавиждат хаоса в дома и винаги се стремят към съвършенство

Риби

Рибите са съобразителни личности по принцип и те винаги се стремят да бъдат точни и да не ви карат да чакате, но това в действителност е много рядко явление. Те са малко хаотични и доста често се случва да не са организирали времето си правилно и да не им стигне за приготвянето за срещата ви. Много е вероятно забавянето им да е породено и от забравени важни вещи, което налага връщането им обратно до дома - ключове, кредитни карти и т.н. 

Стрелец

Представителите на този знак мразят графиците и времевите ограничения. Те са твърде свободолюбиви, за да може някой да им казва какво да правят в точно определен момент. Те отиват на събитията и срещите тогава, когато сметнат за добре, без дори да поглеждат часовника си и да знаят дали закъсняват, или са навреме. За тях това няма никакво значение.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес