Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4-те зодиакални знака, които през 2022 г ще претърпят огромни промени

23 ноември 2021, 11:00 часа

Всеки започва годината с огромна надежда за промяна в положителна посока. Съдбата обаче не е еднакво снизходителна към всички. Символът на следващата година ще бъде Синият воден Тигър, който предвещава известна капризност и емоционалност на предстоящия период. В същото време не се очакват неразрешими проблеми и големи катаклизми, а някои Знаци на зодиака ще усетят закрилата и щедростта на Тигъра, категоричен е известният астролог Павел Глоба. Според неговата прогноза, няколко представители на зодиакалния кръг ще се сблъскат с драматични промени през 2022 г.

Лъв

Началото на 2022 г. ще бъде най-доброто време за личностно развитие. Лъвовете ще могат да се върнат към това, което наистина харесват и успешно да работят за собствените си интереси. Старата рутина вече няма да е актуална, предстоят големи промени и нови решения, които ще ги избавят от много бъдещи проблеми.

Везни

Новата 2022 година ще бъде изключително плодотворен период за Везните. Водещият астролог  предупреждава, че нищо няма да е невъзможно за тях и шансовете им ще започнат да се появяват един след друг. Създадената по-рано основа за дългосрочно израстване ще гарантира кулминацията на цялата упорита работа, споделят експертите.

Скорпион

За Скорпионите 2022 г. ще бъде период на голяма промяна. Очакват ги много възходи и падения и ще има повече трудности, отколкото приятни моменти. От друга страна, въпреки че промяната ще бъде неудобна, няма да се налага да съжалявате, ако подходите към нея със здрав разум и завидна смелост. Освен това, ще има добра възможност да поемете контрола над ситуацията, но това ще изисква много усилия от ваша страна.

Водолей

За Водолея повечето от промените през 2022 г. ще бъдат положителни. Представителите на този знак никога не се плашат от вълнуващи предизвикателства и новата година няма да бъде изключение. Една от задачите е постигането на хармония между вътрешния живот и външния свят. Освен това, Водолеят ще има много отговорности, което ще му позволи да постигне важни цели.

Съвсем наскоро Павел Глоба сподели, че някои от представителите на зодиакалния кръг не трябва да се отпускат през новата 2022 г. Те трябва да бъдат подготвени да отблъснат атаките на съдбата и  да излязат победители във всяка ситуация.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес