Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 категории дрехи, на които трябва да обърнете внимание при всяка разпродажба

27 септември 2024, 21:00 часа

Всяка сезонна разпродажба е чудесна възможност да актуализирате изгодно гардероба си. Отстъпките обикновено достигат своя връх през есента, което ви позволява да купите нещата, от които се нуждаете, на атрактивни цени. Но за да не станете жертва на импулсивни покупки, важно е да решите предварително какво наистина трябва да добавите към гардероба си. Има четири категории неща, на които трябва да обърнете внимание по време на разпродажби.

 

4 неща, които да купувате на всяка разпродажба

Още: Свитите дрехи не са проблем: Върнете ги към нормален размер с този трик

1. Основни неща

Основният гардероб е нещо, което никога няма да излезе от мода и ще издържи дълго време. Тези елементи могат лесно да се комбинират помежду си, създавайки разнообразни визии. Тяхната покупка на разпродажба се счита за най-рационална.

Основните неща включват:

·       Право сако

Още: 9 неща, които винаги трябва да перете на висока температура

·       Кашмирен пуловер,

·       Бяла риза,

·       Плетени панталони.

Тези елементи могат да бъдат основна част от всеки есенен гардероб. Когато избирате основни елементи, обърнете внимание на качеството на материала и кройката. Дори и с голяма отстъпка, не трябва да купувате неща, които стоят лошо или са изработени от нискокачествен плат. Предпочитание трябва да се даде на неутралните цветове: черно, бяло, сиво, бежово или кафяво.

Още: Puma: защо всъщност харесваме марката

 

2. Модерни и акцентни артикули

В допълнение към основните артикули, есенните разпродажби са чудесно време да добавите модни акценти към гардероба си. Модерните дрехи могат да придадат на външния ви вид модерен, атрактивен привкус. Този сезон дизайнерите предлагат да се обърне внимание на няколко ключови нюанса:

·       Бордо 

·       Всички нюанси на зелено, от светло зелено до каки 

·       Небесно синьо 

·       Сиво 

Когато купувате модерни артикули, опитайте се да изберете такива, които лесно ще се комбинират с основния ви гардероб. Това ще ви позволи да поддържате баланс между мода и удобство.

 

3. Облекло в спортен стил

Това е комбинация от спортен и ежедневен стил. Този стил стана особено популярен след пандемията, когато комфортът се превърна във важен фактор в ежедневието. Дори и да предпочитате по-класически дрехи, в гардероба ви винаги има място за удобни и стилни вещи за всеки ден.

В продажба трябва да разгледате по-отблизо:

·       Свободни анцузи,

·       клинове,

·       Кецове.

Тези неща са подходящи не само за училище, но и за дейности на открито или разходки на чист въздух. Основното условие е комфорт, свободна кройка и липса на ограничения в движенията.

 

4. Аксесоари

Дори семпла визия може да бъде трансформирана с правилните аксесоари. Есенните разпродажби са чудесна възможност за покупка на стилни бижута, колани или чанти. Аксесоарите могат да придадат индивидуалност и завършеност на вашето облекло. За тези, които предпочитат дискретния стил, аксесоарите ще бъдат начин да експериментирате с външния вид.

Помислете за:

·       Ярки чанти и раници,

·       колани за кръста,

·       Масивни бижута.

Ако предпочитате практични и универсални артикули, можете да инвестирате във функционални аксесоари като раници или раници, които ще се впишат перфектно във вашия стил.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес