Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

4 демона на Козирога, които се активират през август

09 август 2023, 08:20 часа

Лятото, уви, е към своя край. Но нека не се разстройваме, защото предстои цял месец топлина и слънце. Въпреки че звездите са намерили сериозни причини за разочарование - през август ще се сблъскаме с проблеми, които причинява Козирога.

И това дори не са проблеми, а проблемища - любимецът на Сатурн ще освободи демоните си. Вижте как се казват те и какво да очаквате от тях.

Демон на досадата

Козирогът отново захапа любимата си тема и започна да почуава всички около себе си. Но Козирогът не е виновен – появил се е правилният моралист, наречен демон на досадата. Този демон не дава живот на собственика, а мозъкът го подкрепя. Козирогът е поне е свикнал, но околните хора не се чувстват добре.

Демон на разкаянието

Изглежда, че тези две думи не вървят заедно. Но с Козирога нищо не е сигурно. Той моли всички за прошка, говори за дългогодишните си грехове и обещава да не прави други лоши (от негова гледна точка) дела. Демонът на покаянието едва ли ще доведе Козирога до манастира. Но няма да можем да видим представител на земния елемент на някое парти или приятелско събиране.

Още: Какво мрази най-много зодия Козирог?

Демонът на мръкането

Да не се бърка с демона на досадата – този на мрънкането надминава всички демони взети заедно. Слънцето грее ли? Фу, жега! Вали ли? Колко е уморен от тази киша. Да спечелиш от лотарията? Защо толкова малко? И по-надолу в списъка. Страдащият Козирог е често срещано явление, но обикновено той страда тихо, стоически преодолявайки проблемите, а на публични места е подчертано спокоен, този месец демонът на хленченето ще издигне страданието до десета, дори до стотна степен.

Демон на социалната фобия

О, съседите се срещнаха в асансьора. А, на вратата се натъкнахме на един колега. По дяволите, съученици се обадиха за среща. Демонът на социалната фобия ще се опита да примами Козирога обратно в апартамента, прошепвайки в ухото му: „Имате ли нужда от това? И земният домосед няма нищо против. Така че не се учудваме, ако нашият приятел Козирог не вдигне телефона, не влезе в социалните мрежи и не отвори вратата - по-добре е подопечния на Сатурн да общува с демона си.

Тези четири демона ще изпълзят първи. А останалите ще действат според ситуацията - Козирогът има много дяволи в себе си и всички чакат подходящия момент. Да се ​​надяваме, че ще се срещнем само с изброените демони, защото ще дойдат в поовече.

Още: С кои зодии, Козирогът реализира истинския си потенциал

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес