Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 зодии, които са родени за екстрасенси

22 юли 2022, 23:02 часа

Може и да ви се струва невероятно, но има няколко представители на Зодиака, които доста често проявяват завидни способности на екстрасенси.

1. Рак

Раците са потайни и крият всичките си емоции в себе си. Трудно можеш да разбереш какво изпитват, докато стоят пред теб и ти се усмихват. Хората от тази зодия имат предразположеност към ясновидство. Например, някои имат таланта да четат всяка информация отвън и да я използват в своя полза. Освен това Раците усещат заплахата в зародиш и могат да предскажат проблеми или заболявания още в ранните етапи. Представителите на знака внимателно подбират и опазват средата си. Затова до тях тези, на които Ракът се доверява и обича, се чувстват напълно сигурни. Друг вроден талант на Раците е способността им да анализират събитията и да изграждат правилна логическа верига. Такъв подарък им помага да четат настроенията на другите с един поглед.

Зодиите, които имат най-силна защита срещу магии

2. Дева

Девите предсказват събития няколко хода напред. Хората от тази зодия са чувствителни към емоциите на другите, така че бързо разпознават кога ги лъжат или, напротив, виждат истината съвсем реално. Девите също имат огромно чувство за справедливост и могат например да предвидят много точно действията на измамниците. Този знак е надарен с естествена интуиция, така че Девите могат да бъдат добри гадатели. Родените под това съзвездие вдъхват доверие и уважение, включително и заради способността си да филтрират информация и да тълкуват обективно събитията. Девите също усещат силно енергията на местата и хората, така че често се опитват да стоят настрана от нещо или някого за всеки случай. По-добре е да ги слушате, когато ви съветват да направите нещо конкретно. Те обикновено имат някакво логично основание.

На каква магия сте способни според вашата ЗОДИЯ?

3. Риби

Рибите винаги ще намерят на кой да помогнат. Те могат да „отплуват“ навсякъде, ако решат да спасят човек. В същото време, представителите на знака може дори да не разбират напълно защо правят това. Те биха били добри лечители, защото Рибите могат на ниво разговор да настроят човек в правилното настроение. Те също така обичат да фантазират и понякога могат да имат видения. Често съветите, които Рибите дават, са добри, особено що се отнася до любовта.

Хубаво е да се съобразите със съветите, които ще ви дадат тези 3 знака. Те използват интуицията и рядко грешат в преценката на ситуацията.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес