Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3-те зодии, на които им е направена магия

14 февруари 2021, 19:44 часа

Има хора, които вярват в магиите, а други смятат, че това са пълни измислици. От които и да сте, може би тази информация ще ви е полезна и ще можете да откриете себе си в това, което пише за зодията ви.

БЛИЗНАЦИ: Ако напоследък се чувствате отпаднали, нямате енергия и като цяло се усещате не особено радостни, каквото и да ви се случи, може би ви е направена магия. Лошата енергия, която някой може да ви изпрати, понякога може да е толкова силна, че да промени изцяло ежедневието ви. Има човек около вас, който вероятно много иска да има това, което вие притежавате и понеже няма вашия късмет в живота, ви е направил магия, с която не се чувствате енергични и щастливи. Единственото, което трябва да направите, е да се сетите кой може да е този човек и да спрете срещите с него. След това всичко ще се нареди и когато прекъснете контакт, ще се усетите отново ведри и щастливи.

СТРЕЛЕЦ: Възможно е в последно време изобщо да не ви върви в любовта, каквото и да се опитвате да направите. Имате неуспехи, не ви се получават нещата и просто нямате миг щастие в любовен план. Много е възможно стара ваша любов да се опитва да ви отнеме правото да бъдете щастливи с друг човек, просто защото не ви се е получила връзката помежду ви. За да спрете това влияние и отново да отключите късмета си в любовта, трябва просто да загърбите миналото си, да спрете да се виждате с бивши половинки и да повярвате, че любовта е много близо до вас. Когато затворите миналото си, очаква си много щастливо бъдеще в любовта.

РИБИ: Възможно е някой да ви е направил магия, което обяснява някои странности в живота ви напоследък. Усещате, че ви липсва късмет, че все за малко не успявате да сбъднете плановете и мечтите си. Около вас може и да има негативна енергия, която ви пречи да направите следващата крачка в живота, да сте успешни и много щастливи. За да развалите тази магия и да се усетите отново щастливи и сбъдващи мечтите си, просто трябва да изхвърлите подаръци, които някой ви е подарявал в последните два месеца. Възможно е някой от тези подаръци да е наречен за нещо лошо и негативно, а това че се намира в дома ви, да пречи на късмета ви да се върне при вас. Просто се отървете от тези подаръци и всичко ще се нареди.

ЧАСТ 2 - четете ТУК

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес