Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3-те зодии, които ЛЪЖАТ най-много

30 март 2021, 11:49 часа

Някои зодии просто не умеят да казват истината и е много по-удобно просто да излъжат. Така са свикнали от малки, така са възпитавани, макар и несъзнателно и точно така действат през целия си живот. Ето кои са те и за какво трябва да внимавате:

ОВЕН: Овните много обичта да послъгват. За тях е много по-лесно да кажат лъжа, отколкото да се обясняват дълго за нещо, за което просто могат да излъжат. Техните лъжи са както безобидни, така и много големи, които могат да променят отношението и цялостното ви мнение за тях. Овните лъжат за това колко пари са изхарчили днес, с кого да пили бира, къде са ходили и какво ли още не. Но най-големите им лъжи са свързани с миналото им. Там крият много дълбоко пазени тайни, много лоши случки и неща, с които никак не се гордеят. Не ги разкриват пред никого, за всички те имат перфектното минало, но всъщност то е пълно с мрачни тайни, лоши случки и техни грешки, от които се срамуват. Внимавайте с Овните, дори да се кълнат в честност, най-вероятно лъжат и за това.  

ЛЪВ: Лъвовете са много хитри и никога не можете да ги хванете в лъжа. Те си гледат с големите си и „честни“ очи, казват ви точно каквото искате да чуете и винаги могат да ви метнат здраво за всичко. Техните лъжи са от малки и безобидни... до големи и много сериозни, които разрушават цели семейства. Лъвовете лъжат най-много за забежките си. Според тях те никога не са изневерявали, нито са излизали от правия път. Но истината е, че най-големите грехове и лъжи на Лъвовете са свързани именно с много продължителни изневери – както емоционални, така и... е, сещате се! Представителите на тази зодия не искат и да признаят, че са пристрастени към адреналина и тайните връзки, затова винаги имат някой, с който да се забавляват, докато у дома ги чака наивната им половинка, готова да им повярва на всичко. Лъвовете са много галантни, много омайват с думи, затова и никой не може да ги обвини, че лъжат.

ДЕВА: Девите са една особена „порода“ зодии, които лъжат най-вече себе си. Точно така! И тази лъжа никак не е по-малко безобидна от всяка друга. Девите имат способността да се самозалъгват за какво ли не – че са щастливи на работното си място, че са в чудесна връзка, че имат хубав живот, а всъщност нито едно от тези неща да не е истина. Лъжите им се простират и извън тях. Обичат да си дават вид, че всичко им е перфектно, че са много щастливи и много държат всички да знаят това, да им завиждат и да се в устата на всеки. Обичат да бъдат коментирани, да създават за себе си илюзии за перфектен живот, а всъщност това далеч не е така. Въпреки това се чувстват добре, когато поне другите си мислят, че притежават всичко. Девите не спират да бъдат такива каквито са през целия си живот и така и не успяват да преборят нуждата си от това да лъжат всичко и всички наред.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес