Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 Таро карти за септември 2024: Късметът ще виси на косъм

27 август 2024, 17:29 часа

Таро картите могат да посочат какво ни очаква през следващите дни и дори седмици. Благодарение на мъдростта на картите имате реален шанс да избегнете проблеми и няма да бъдете изненадани от нещастия. Днес ще ви представим 3-те основни Таро карти, под влиянието на които ще премине септември.

Магьосник, в права позиция

Картата на Мага в права позиция показва, че имаме голям потенциал. Успехът е почти гарантиран, но ще го постигнем само ако спрем да гледаме към другите. Това обаче няма да е лесно за постигане, защото ще ни завладее голяма страст, независимо дали сме в постоянна връзка, или не. Може да има изкушения да „погледнете“ встрани. Нестабилната финансова ситуация няма да благоприятства рисковани решения.

Още: Кои зодии са истински вълци в овча кожа?

Справедливост, в права позиция

Когато е изправена, картата Таро ясно показва, че ще отдавате голямо значение на стандарта. Всяко отклонение от обичайната рутина може да предизвика възмущение и нервност. В същото време ще се отдалечите от ежедневните проблеми и ще си върнете чувството за вътрешна хармония. Самотните хора в средата на месеца ще се впуснат в нова връзка, която ще има голям шанс да прерасне в постоянна.

Кула, в права позиция

Още: ЛЮБОВЕН хороскоп за тази седмица, 26 август - 1 септември 2024

Таро картата Кула в права позиция не носи добро послание. Хаосът и разрушението ще завладеят живота ви, а щастието ще виси на косъм. Хората, които сте смятали за приятели, ще ви изпитат и ще ви накарат да загубите позиции за известно време. Хората във връзка ще спорят постоянно за неща, които всъщност нямат значение. Самотните хора обаче могат да влязат в опасна връзка.

Таро карта за всяка зодия до края на 2024 година

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес