Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 са мъжките имена, предричащи БОГАТСТВО на господата, които ги носят

17 декември 2021, 16:24 часа

Сред мъжките имена има и такива, чиито притежатели могат да се похвалят с хубави професии, добри доходи и щастлив живот. Като цяло, те не страдат от липса на финанси и са способни да превърнат живота на своята избраница в същинска приказка.

Ето кои са мъжките имена, предричащи богатство на господата, които ги носят:

Александър

Безспорно това е първото име от списъка, за което категорично може да се каже, че привлича късмет и пари. Господата, носещи името, са родени да бъдат лидери. Става въпрос за целенасочени личности, които се трудят неуморно, разумни са, взимат мъдри решения и никога не се отказват от преследването на целите си. Наред с това, тези мъже са привлекателни и за тях имиджът е нещо много важно.

20-те най-странни мъжки имена в България

Владимир

Господата с това име са хитри и интелигентни. Не се опитвайте да им давате съвети, ако не са ги поискали, защото те никога не слушат мнението на околните. Вършат нещата така, както смятат, че е редно и накрая наистина се оказва, че са прави. Хората с това име са разговорливи, привлекателни и умеят да впечатляват от пръв поглед.

Николай

За мъжете с това име има само една жена и това е бъдещата им съпруга. Те държат много на семейството и за тях това е нещо свещено. Освен това, мъжът Николай е спокойна и уравновесена личност. Не се отказва от целта си, каквото и да става. Способен е да понесе провала и да се изправи след него с гордо вдигната глава. Мъжете с името Николай са родени да бъдат лидери и именно това им гарантира завидни доходи.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес