Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 хитрини, с които да повишиш либидото му

31 март 2017, 16:04 часа

Мъжете никога не отказват на сексуално предложение. Но грижата за либидото им е изключително важна и играе огромна роля за връзката. Учените успяха да открият, че дори без допир можете да приповдигнете настроението на мъжа до вас. Очевидно и хранителната индустрия се е постарала да ви осигури нежни изживявания под завивките.

Вижте нашите три хитринки, които да подобрят сексуалния ви живот:

Кафето

Учените откриха, че кафето има специфично въздействие върху мъжкия организъм. Освен събуждащия си ефект, кафето влияе върхи потентността на мъжа. Изследването показва, че мъже, които пият по 2-3 кафета на ден са по-потентни от тези, които не консумират стимулиращата напитка. Ефектът на кафето може да бъде сравнен с широко разпространената виагра, до която някои прибягват.

Шоколадът

Всички обичаме да консумираме какаовото произведение. Дори при малките деца шоколадът предизвиква изключително превъзбудено състояние, което отминава по-бавно от очакваното. Е, явно и мъжете се възбуждат от сладкото изкушение, а вие трябва да бъдете готови да се възползвате. Този ефект има и чисто научно обяснение. Сладкото разширява кръвоносните съдове и кръвта се движи по-бързо. Това се случва и с интимните части на половинката ви.

Червеният цвят

Интересен факт е, че мъжете свързват червения цвят с овулацията на жените. Това е най-сексуално активният период на женския пол, за това и тази асоциация веднага активира мъжкото съзнание. Абсурдно е, но е доказано. Сега можете да се замислите над цвета на бельото, което да изберете довечера. Напомняме: Ягодите също са червени!

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес