Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

3 числа в нумерологията, които влияят на изкушението

30 юли 2024, 07:00 часа

Всеки иска да намери верен и отдаден партньор в живота, но, за съжаление, реалността не винаги е като приказка и в нея няма много „принцове“. Някои хора просто не са способни да бъдат с един партньор. От гледна точка на нумерологията това има своето обяснение.

Изневярата наранява и най-често разрушава връзките. Много черти на характера се формират в детството, а някои дори преди раждането. Понякога човек просто е предопределен да бъде прелюбодеец - и нищо не може да се направи по въпроса. Колкото и да е странно, числата играят важна роля в съдбата на хората, а най-важната от тях е датата на раждане. Чрез декодиране на число можете да се кажете много за даден човек. Например, склонен ли е към изневяра?

Нумерология по датата на раждане: Бягайте от мъжете, родени на тези числа

Какво означава числото 6 в нумерологията?

Най-важното число, което веднага показва потенциален прелюбодеец, е 6. Ако човек е роден на това число или ако сборът от числата в датата му на раждане е равен на шест, тогава сексът е на първо място за него. Най-вероятно такива хора не могат да бъдат само с един партньор, защото се нуждаят от много интимна енергия, която черпят от нови връзки. Човек, роден на шести може да бъде верен само когато всичките му сексуални желания са максимално задоволени. За да направи това, той се нуждае от същия „перверзник“ като себе си, в противен случай скуката в леглото ще го насърчи към нови приключения.

Номер 3 в нумерологията: търсене на нови запознанства

Хората, родени на трети, са много общителни по природа, винаги търсят нови запознанства. По правило не срещат трудности при намирането или смяната на партньор. Ако човек има много тройки в рождената си дата, това означава, че той е склонен да колекционира различни предмети, а понякога и сексуални партньори. Ако такъв човек е завладян от скука в една връзка, тогава най-вероятно тя бързо ще намери нещо или някого, с когото да се забавлява. Тройкаджиите не са готови да седят вкъщи и да се крият от света и комуникацията, така че трябва да ги държите под око.

Нумерологията и нейното въздействие върху човешкия живот

Декодиране на датата на раждане в нумерологията: 5 не означава „отличен“

Числото 5 не ви позволява да седите неподвижно. Човек, който има петица в датата на раждане, определено няма да бъде примерен семеен мъж, защото такива хора са много свободолюбиви. Те също така не понасят натиск, така че твърде доминиращ партньор може лесно да ги тласне към изневяра. Скуката също не е за отличниците. Домашният живот ги „убива“. В търсене на нови усещания човек, роден под числото пет, може лесно да прекрачи линията на вярност и да стане „лош“. Съвестта му няма да го мъчи много, защото доброто самочувствие за него е на първо място.

За съжаление институцията на семейството в съвременното общество бавно се разпада. Много хора вече не са готови да се обвържат с един партньор за цял живот. Свободата, разбира се, е добра, но е много по-добре да намериш истинската любов и да вървиш ръка за ръка „до края“.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес