Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

15-те най-неподходящи подаръци за жената

19 декември 2012, 16:17 часа

Ясно е, че перфектният подарък зависи от човека, за когото го купувате: има мъже, които мечтаят за парфюм, и жени, които биха се зарадвали на моторна резачка. Въпреки това, предколедните пожелания на повечето представителки на нежния пол доста си приличат, а техните половинки продължават да допускат едни и същи пагубни за връзката им грешки всяка година.

Как да не допуснете гаф и да вгорчите празниците, съветва бизнес изданието Business Insider и представя топ 15 на най-неподходящите подаръци за жените.

1. Каквито и да било кухненски пособия

Освен ако жена ви специално не ви е помолила да й подарите миялна машина или пералня, не мислете, че с подобен подарък ще натрупате точки. Да, той би могъл и да улесни ежедневието й, но опасността да бъде приет като намек, че всички домашни задължения ще лежат и в бъдеще на нейните плещи, е огромна.

2. Дрехи

С дрехите лесно може да сбъркате в две посоки, с един и същи резултат. Ако купите по-голям номер, тя ще реши, че я мислите за дебела, а ако е по-малък... тогава ще се депресира, че наистина е дебела.

Остава и минното поле относно стила. Играйте на сигурно – заведете я в магазина, нека сама избере какво иска.

3. Собствен портрет

Тя може би подозира, че сте егоцентрик и егоист, но ако й подарите портрет на самия себе си, вече ще е сигурна в това.

Странно колко много мъже допускат подобна грешка. Някои дори подаряват снимки на собствената си персона в пелени. Не, не е сладко. Ужасно е.

4. Каквото и да е, което не може да върне

За какъвто и подарък да решите да дадете парите си, запазете си възможността да го смените – за нейно добро, а и за ваше.

5. Фитнес продукти или хранителни добавки за отслабване

Сигурно ви е омръзнало да слушате оплакванията й относно килограмите и целите ви са напълно благородни, избирайки подобен подарък. Всъщност, вие я харесвате такава, каквато е. Е, ще е трудно да я убедите в това след Бъдни вечер, ако й подарите, например, хапчета за отслабване. Шансът да посрещнете Коледа сам на кушетката в хола нараства неимоверно.

6. Подарък, който всъщност е за вас

Да, ако купите плазмен телевизор, и тя ще го гледа. Не мислете обаче, че намеренията ви не са прозрачни. Тя може и да си замълчи, но ще намери начин да ви го върне, като за следващата Kоледа ви подари вратовръзка с Мики Маус, например.

7. Билети за спортни събития

Жена ви може и да е изключение и да се наслаждава на футбола, но въпреки това, не е добра идея да й подарите билети за следващия мач.

По-добър вариант е да изберете събитие, на което принципно не бихте искали да отидете – като балет, или театър. Жестът ви ще бъде оценен.

Вижте продължението на статията ТУК и не го подминавайте, тъй като точно там са най-най-неподходящите подаръци за жената.

Редактор: Д. Симова

Райко Павлов
Райко Павлов Отговорен редактор
Новините днес