Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

14 февруари с Комеди Клуб София Зала 1 НДК

14 декември 2023, 12:34 часа

Ела на среща за 14 февруари с шоуто на Комеди Клуба.

Празнувай Деня на влюбените с най-доброто от стендъп комедията  и шоуто на Комеди Клуба.

Смехът е от нас, любовта от вас!

Денят на влюбените е повод за празнуване…и за смях. Подари различен и пикантен Свети Валентин с шоуто на Комеди Клуба.

Ще те разсмиват 8 от топ комедиантите:

Иван Кирков - Създателят на Комеди Клуба, човекът зад всички големи стендъп проекти у нас, професионален комедиант и първи резидент. Иван не спира да работи, за да подобрява Комеди Клубовете и стендъп сцената у нас. Воден е от идеята комедиантите ни да имат най-яките шоута пред най-голямата публика. 

Христо Радоев  е един от най-интересните и оригинални комедианти. Идва на Open Mic през 2016 г. и от тогава е в Клуба. Шегите му са истински и с неочакван край. Христо предпочита да разсмее няколко хиляди души в синхрон, пред това да скочи с бънджи.

Емо Йоцов на Open Mic, за пръв път през 2019 г. Днес вече е неделима част от Клуба, с много участия пред публика. Според него всичко може да бъде забавно, стига да е поднесено по правилния начин. Комедията на Емо е брутална и много истинска.

Цецо Павлов е от редовните ни комедианти и неизменна част от Комеди Клуб Подкаст – Шоубизнес изданието. Присъединява се към бандата през 2016 г. Шегите на Цецо са вдъхновени от ежедневните неща, които му се случват.

Мишо Димитров е сред новите попълнение в редиците на комедиантите, но вече е неизменна част от Комеди семейството. Талантът му е открит от Иван през 2021 г., когато се появява на Open Mic. Мишо печели заслужено наградата за Дебют на годината 2023.

Комеди Клуб София е първият и единствен клуб за стендъп комедия в България. Създаден е през 2015 г. от комедианта и продуцент Иван Кирков.Комеди Клубът е мястото за шеги без цензура и независима сцена за развитието на млади таланти вече 8 години.

 

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес