Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

10 женски лъжи, които мъжете са склонни да простят

08 ноември 2016, 12:20 часа

„Мъжете са от Марс, жените от Венера“ - тази популярна фраза честно ни напомня, че представителите на двама пола сме изначално различни. Колкото и да ни се иска да се разбираме с един поглед с нашите партньори, обикновено се оказваме сърдити, неразбрани и объркани.

Мъжете са склонни да очакват да реагираме и мислим точно като тях, затова на нас – жените, понякога ни се налага да прегрешаваме...така де, да послъгваме... Но, скъпи мъже, не ни се сърдете, правим го само от най-добри чувства!

От сайта Men.bg ни представят някои от женските лъжи, които мъжете са склонни да простят на своите половинки. Ето и тежката дума на мъжете:

"Прощаваме поредната черта по боята на колата, която се е появила от самосебе си и винаги отговорът ще бъде "Не знам!".

"Преглъщаме мусаката, за която казаха, че ще е като на мама, а тя е с вкуса на жълто паве от онези пред Народното събрание - не питай как сме разбрали."

"Забравяме за 1-годишното сексуално главоболие, което ни помогна да открием нови техники за полирането на шпагата."

"Преглътнахме пропускането на финала на Шампионска лига в името на сватбата на приятелка (нямаше телевизори в ресторанта).

"Седемдесет пъти по седем простихме кривите джанти и полу-скоростта (познатото хъркане от скоростната кутия още ни преследва)."

"Изобщо не се сърдим, че любимата игра на нашият телефон е "Познай паролата", докато вашият е неприкосновен като Гуантанамо в Куба.

"Нямахме никакви проблеми да ограничим контактите си с жени, които ви дразнят, за да може вие да натрупате още фенове, които редовно да изпращат някоя друга гола снимка."

"Прощаваме безкрайните ви работни срещи, които обикновено приключва в 12 вечерта и за които научаваме в последния момент. Същото важи и за уикендите.

"Няма да обръщаме внимание и на мухльото, който звъни в 3 през нощта, за да обясни, че тази вечер е свободен."

"Издишаме негативните спомени от посещението на тъщата, сецнатият кръст от дивана и семейните акъли, с които умори тъста - а какъв хубав човек беше само. Забравяме и за тъпите съвети на всички сингъл приятелки, които нямаха личен живот и не спряха да дават акъли, заради същите ще останете самотни, спокойно!"

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес