Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ритнатата в главата камериерка: Съдът е корумпиран

27 септември 2017, 08:30 часа • 3012 прочитания

Не вярвам въобще в съдебната система и в хората. Това заяви ритнатата в главата от шведския турист Ралф Сундберг камериерка Диана Петкова, след като срещу Сундберг беше произнесена присъда. Той е глобен с 4500 лева за деянието си.

Като гледам записа от случилото се, ми се гади, добави Петкова пред Нова телевизия. Знам каква е ситуацията в България, много е трагична, каза още камериерката. Масата хора, с които общувам, казват, че изобщо не можем да разчитаме на институциите и на съдебната система, категорична беше тя.

За Диана истинското възмездие в случая е в парично обезщетение, което тя ще търси по частен път, с гражданско дело. Тя подчерта, че сегашната присъда на Сундберг е плод на корупция. Естествено, че той е платил на съда под масата, заяви Петкова, която добави, че е наясно с много подобни случаи, разказвани ѝ и от близки хора, и от приятели. Това, че казва, че не помни, е театър, убедена е камериерката.

Диана Петкова всъщност работи като камериерка и това ѝ било "втора професия". Тя е с висше образование и е работила в НСИ – като икономист-статистик. Сега Диана отново си търси работа, като няма нищо против пак да работи като камериерка.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес