Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Полиция нищи какво точно се е случило смъртоносната водна пързалка в Приморско

09 август 2019, 11:06 часа • 3034 прочитания

Продължава огледът на водната пързалка в "Аквапарк-планет" в Приморско, където стана инцидент с фатален край. От полицията са на местопроизшествието. Иззети са видеозаписи от камерите в аквапарка. Разпитват се свидетели на трагичното произшествие.

Повторният оглед, който извършва полицията, се налага, заради неизяснените обстоятелства около случая. Actualno.com припомня, че вчера около 15 часа в Районно управление Приморско е получено съобщение, че двама 18-годишни младежи са тежко ранени на екстремна пързалка, наречена "Цунами". Единият от тях, който е от старозагорското село Кирилово, получава травма на главата.

Полицаите са пристигнали на мястото на инцидента и са установили, че единият младеж се е спускал по пързалката с краката напред, а вторият с главата. Двамата са се сблъскали в улея.

Откарани са в УМБАЛ – Бургас, където въпреки оказаната помощ младежът от село Кирилово е починал от нараняванията си. Момчето от Стара Загора е подписало декларация за отказ от хоспитализация и е напуснало болницата.

Специалисти от Регионалната дирекция за строителен контрол и Комисията за защита на потребителите днес ще се произнесат, дали се налага и те да извършат проверка на водното съоръжение

Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Приморско.

Гергана Цонева
Гергана Цонева Отговорен редактор
Новините днес