Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Майката на самозапалилата се Лидия: Тя не е способна на такова нещо

04 ноември 2014, 11:43 часа • 19932 прочитания

Тя не е способна на такова нещо. Не го е направила тя. Тя не е психично болна. Това заяви пред журналисти майката на самозапалилата се Лидия Петрова - Снежана, пред президентството. Тя даде нулев шанс за оцеляване на дъщеря си и попита защо младите хора "така си отиват".

Снежана разказа, че дъщеря й е завършила учителският колеж. Работила е и като фотограф във вестник „Труд”.

Майката пита къде е раницата, от която се твърди, че дъщеря й е извадила запалителните вещества. "Тя не е способна да извърши подобно нещо. Тя е много силен човек", подчерта Снежана Петрова, цитирана от агенция "Фокус".

„Не е била обвързана с конкретни хора, не е била обвързана със секти”, посочи майката на пострадалата жена. Тя обясни, че от две години е била обезпокоена от атентата в Бургас.

„Тя не го е направила. Търсете човека, който я е подтикнал”, призова Снежана Петрова. Майката показа и снимка на дъщеря й заедно с 11-годишния й син.

Без промяна остава състоянието на самозапалилата се жена. Това съобщиха по-рано днес от пресцентъра на УМБАЛСМ „Пирогов”. Състоянието ѝ остава критично и продължава борбата ѝ за живот. Жената е настанена в реанимацията на клиниката по изгаряния.

Петър Чернев
Петър Чернев Отговорен редактор
Новините днес