Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Жена твърди, че е жестоко пребита от близък на арестувания по случая на Дебора

03 август 2023, 07:52 часа • 10051 прочитания

Поредно насилие над жена. Диляна буквално е отвлечена и малтретирана, след като излязла от заведение в града. Разказва, че била пребита от мъжа, с когото живеела на семейни начала и от когото има две деца.

ОЩЕ: "Не 400, 800 шева": Приятел на насилника от Стара Загора обяснява заплашвал ли е нарязаното момиче

"Нараняванията бяха жестоки. Едното ми око беше затворено. По главата си имах множество травми. По шията имах следи от душене. Бяха ми счупени два зъба. Имах фрактура на крака и ключица”, разказва жертвата в ефира на Нова телевизия.

Диляна твърди, че насилникът ѝ е приятел на задържания за обезобразяването на Дебора - Георги Георгиев. „Познават се. Той беше охранител в местна дискотека. Винаги, когато аз съм посещавала заведението, той е получавал сведения от въпросния Георги, че аз влизам в дискотеката, за което ми създаваше проблеми”, обяснява тя.

И косата на Диляна е била обръсната след нанесения и побой. "Бях с гола глава", каза тя. 

Жертвата сподели, че към нея има заплахи, отправени в чатове и разговори. "Непрекъснато ме следи и изпраща хора, които да ме следят", заяви тя.

Жената е била няколко пъти и в защитено жилище. 

Вече година случаят ѝ не е предаден на съда. "Не мога да си обясня защо все още няма насрочено дело, след като жалбите ми и ограничителните заповеди са многократни, а досието е огромно”, попита жертвата.

ОЩЕ: След дъжд качулка: Прокуратурата в Стара Загора се самосезира за насилие над жени от 2015 г. насам

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес