Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Божков се подигра с европейската заповед за арест, включи се на живо от Барселона (ВИДЕО)

15 март 2021, 12:32 часа • 10725 прочитания

Бизнесменът Васил Божков се включи от Барселона с видео на живо във Facebook.

Припомняме, че миналата седмица Божков обяви, че Съдът на ЕС в Люксембург отменя европейските заповеди за арест, издадени от България, каквато има и той самият. Той публикува новината във фейсбук профила си заедно със снимка на череп с надпис "ИДВАМ". Темата беше коментирана от адвокат Емил Георгиев от инициативата "Правосъдие за всеки". По думите му след решението на съда у нас трябва да се направт спешни промени в законодателството. Заради наближаващия край на мандата на това Народно събрание обаче е възможно да се действа с някакъв вид план "писан на коляно", уточни Георгиев.

При днешното включване Божков бе облечен с тениска "Бъдете смели" и агитира "всички пострадали от хунтата да гласуват за него". Партията на Божков "Българско лято" се явява на изборите с регистрацията на Българско национално обединение.

 

Бизнесменът посочи, че в листите на партията му няма бивши политици, които да носят вина за ограбването на България през последните 30 години.

"Обещавам всички виновни за геноцида над държавността и българския народ да си понесат заслужено наказание. Без изключение! Бъдете смели!", завърши посланието си мултимилионерът.

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес