Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бита с дървен прът: Жена обвини собственик на заведение

08 февруари 2024, 07:59 часа • 2244 прочитания

Жена твърди, че е била пребита на улицата от собственик на заведение, докато разхожда кучето си. Побоят бил сериозен - с дървен прът с метален накрайник. Ирена Йорданова е с разбита глава и стига до Военна болница.

Как се стига до насилието?

Потърпевшата разказа, че в неделя излязла на обичайна разходка с любимеца си. Подминала въпросното заведение и от врата след него изскочил мъжът. Той започнал да удря кучето ѝ с дръжката на метла. Животното запознало да лае. Впоследствие получило изкривяване на гръбначния стълб и в момента е с ограничени движения.

ОЩЕ: Първо пиели и после се карали: Мъж рани баща си в Хасково

"Той просто седеше отвътре и ме изчака, беше скрит зад вратата. Отвори пред нас вратата и с една голяма метла с метален прът с телескопична дръжка почна да удря кучето през лицето и през муцуната, и да го предизвика", разказа пребитата жена в ефира на Нова телевизия.

Ирена дръпнала настрана кучето си, а мъжът започнал да удря нея. Разранил ѝ главата, след което потърпевшата паднала на земята. Пораженията ѝ са болки в ребрата, два шева на главата, рани и превързана ръка.

Самата тя призна, че конфликта й с въпросния мъж е от години. Той й бил забранил да минава по тротора, за да не му препикава кучето райграса, но поради ремонт нямало откъде да се мине.

ОЩЕ: С опасност за живота: Син преби майка си в София

"Отправял ми е заплахи, че ще ме пребие и ще застреля кучето. Аз си извадих медицинско и потърсих адвокат, но знам, че той е мъж с доста контакти и влияние", сподели Ирена.

Тя си е извадила медицинско и е подала жалба в полицията.

Съседи разкриха, че собственикът на заведенето редовно е виждан пиян, а преди е нападал човек и с брадва.

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес