Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бащата на Борислава смени версията за криминалната регистрация на дъщеря си

06 ноември 2014, 08:05 часа • 18087 прочитания

Категорично вярвам на детето си. Нека пуснат видеото от камерите за наблюдение, за да се види всичко. Това заяви бащата на Борислава Латинова – Христо Латинов.

Полицайката Нели Върбанова защо не представя документ за обиск? Тя казва, че няма обиск, а всъщност я е претърсвала, заяви Латинов.

Казусът, според мен, беше предрешен от съветника на президента Милен Шопов. На мен ми се струва, че цялата полицейска машина беше задействана, за да се пречупи едно дете. Каква е логиката, какъв е мотивът на дъщеря ми? Четири часа съм седял пред 4-то РПУ и никой не ми обърна внимание, освен един полицай, който каза: „Ей сега ги пускаме”.

Според мен всичко се прави „за честта на пагона”. Ако бъде разпространен официално записът от случката и той докаже обратното, ще се извиня на полицай Върбанова и ще накарам дъщеря ми да го стори публично, каза Латинов. На въпрос защо дъщеря му не се подложи на полиграф, Латинов отговори, че полиграфът не е доказателство. Детето ми беше подложено на стрес, вземаше хапчета, каза бащата.

Имате ли притеснения за компанията, в която е била дъщеря Ви, попитаха от Нова телевизия? Ами предлагам полицията като срещне криминално проявени, да бъде разстрелян. Разбрах след това, че двама от компанията ѝ са криминално проявени, включително Георги Халачев, призна Латинов. Точно за Халачев излезе информация, че всъщност е приятелят на Борислава, а не Мартин, който обикаляше студиата на телевизиите. Халачев има присъда за наркотици и е лежал в затвор в Италия.

Христо Латинов беше директно попитан има ли криминална регистрация в полицията. Той отговори, че не знае, но разказа за случай на морето, в който някакъв неин приятел „взел бутилка” и „имало обяснения с формуляри”. Ще обжалвам решението на прокуратурата, подчерта Латинов.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес