Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Персонален асистент за всеки партньор на NEXT BASKET

12 септември 2023, 11:37 часа • 2746 прочитания

NEXT BASKET, водещата Платформа за е-търговия, внедрява революционен метод за стимулиране на онлайн търговците. Става дума за предоставяне на персонализирани консултации, достъпни за Партньорите на компанията през различни канали - имейл, чат и телефон.

Експертиза на разположение, когато е нужна

Целта на NEXT BASKET е да улесни максимално своите Партньори, предлагайки им услугата Персонален консултант.

Експертите на NEXT BASKET са подготвени да помогнат на търговците във всеки аспект на онлайн бизнеса. Независимо дали става въпрос за технически проблеми, интеграции, продажби, маркетингови инициативи и др.

Онлайн бизнесите имат свободата да изберат най-удобния начин за комуникация с техния консултант, като това може да стане чрез имейл, чат, директен телефонен разговор, Viber или WhatsApp.

Съдействие в реални ситуации с реални решения

Консултантският екип на NEXT BASKET включва специалисти в области като дигитален маркетинг, онлайн мърчандайзинг, SEO оптимизация, уеб дизайн и много други.

Компанията гарантира, че всеки от техните клиенти ще получи актуална информация и насоки в сектора на електронната търговия. Освен подкрепа при технически въпроси, съветниците също предлагат професионални съвети и методи за постигане на бизнес успех.

В зависимост от избрания вариант за партньорство с NEXT BASKET включените безплатни консултации започват от 3 часа месечно и стигат до неограничен достъп до консултант.

Платформата вече работи с първите си Партньори, а формата за запитване на сайта е отворена за отговор на всякакъв тип допълнителни въпроси.

 

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес