Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Орлин Павлов и Гари Дърден ще ви "Нокаут"-ират от днес

05 януари 2018, 15:00 часа • 15015 прочитания

Въпреки, че закъсня за официалната предпремиера на филма "Нокаут или всичко, което тя написа", холивудската звезда Гари Дърден все пак се появи в целия си блясък на афтър партито на новия филм на режисьора Ники Илиев в София.

Причината за закъснението: Гари изпусна два полета - от Сао Паоло, Бразилия, и от Виена, Австрия. Той разказа, че е сменил три различни авиолинии, за да може да бъде сред колегите си. Звездата от "От местопрестъплението" поздрави целия екип, участвал в създаването на филма, както и стотиците официални гости.

"Аз истински усетих този филм. Когато прочетох историята, разбрах, че Ники Илиев е страхотен разказвач и режисьор. За мен беше истинска чест да участвам в този проект. Прекарахме страхотно време заедно с екипа - забавлявахме се и се смеехме всеки ден, правихме страхотна музика. Научих толкова много от чувствителността на моя герой, от физическите тренировки и теорията за кик бокса, защото всъщност аз не съм боец", сподели пред гостите Гари Дърден.

На събитието присъстваха другите главни актьори в лентата - Саня Борисова-Илиева и Орлин Павлов, както и редица родни актьори и хора от шоубизнеса.

Историята разказва за бивш боксьор (Гари Дърден), който след редица травми се насочва към музикалната кариера. Запознанството му с красиво момиче (Саня Илиева) и нейния брат (Орлин Павлов) повлича след себе си поредица от драматични обрати и забавни моменти, като в историята се включват още Башар Рахал, обичаната от всички Катерина Евро със сина си Александър Кадиев, Георги Стайков, Диана Любенова.

ОЩЕ СНИМКИ ОТ ПРЕМИЕРАТА - ТУК!

"Нокаут" изобилства от бойни сцени, за които преди време пред Actualno.com Орлин Павлов сподели, че са се наложили усилени тренировки и подготовка. "Буквално ми стопиха лагерите. Тренирахме около 5-6 месеца, но накрая вече беше много тежко, защото самите бойни сцени бяха по 12 часа на ден. Гари снима два такива дни, не знам как издържа, наистина. Но беше готино, интересно. Снимките станаха страхотни, много се гордея, че нямам дубльор", сподели Орлин.

От днес "Нокаут или всичко, което тя написа" е по кината.

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес