Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Товa Citroen ли е?

26 август 2013, 23:54 часа • 10461 прочитания

Колкото повече гледаме това изображение, толкова повече си мислим, че това е тийзър на прототип Citroen DS9, който съвсем скоро би трябвало да стане сериен. 

Преди повече от година французите разкриха концептуалния Numero9, който трябваше да покаже какво би трябвало да очакваме от бъдещ флагман на марката с име DS9. Сега е налице и първи тийзър, като моделът на него напълно изглежда като концептуален DS9. 

Рано или късно очаквахме модел с това име, но тъй като се говореше, че моделът ще се предлага доста в Китай, не е известно дали ще бъде наличен и извън страната. Иначе шансовете бъдещ SUV от серията DS да се предлага в Европа са огромни, най-вероятно и елегантният седан ще достигне до Стария континент. Този нов прототип вероятно ще дебютира официално по време на предстоящото автомобилно изложение във Франкфурт. 

Тук трябва да признаем нещо – никой не е споменавал, че този прототип дори е Citroen, така че може и да бъде на друга марка. Но въпреки това нещо в него много ни прилича на бъдещ DS9… 

 

Александър Славов
Александър Славов Отговорен редактор
Новините днес