Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пътен полицай се размина със смъртта (ВИДЕО)

03 януари 2023, 16:35 часа • 2136 прочитания

Американски полицай живее втори живот, след като навръх Коледа се размина със смъртта, докато изпълняше служебните си задължения на магистрала в Охайо. Това става ясно от публикувано от местния полицейски департамент видео с инцидента. То е заснето от камерата в колата на служителя на реда.

Полицаят от Уилоби е пристигнал малко преди това на място на катастрофа с друг автомобил. Той наблюдава трафика, когато вижда летяща към него, чийто водач явно е загубил управление заради многото сняг на пътя. Секунди по-късно пикап Toyota Tundra се блъска с висока скорост в полицейската кола и разбива нейната задна част.

Във видеото се чува колко силен е ударът, а части от ударената кола изхвърчат във въздуха. Пикапът се завърта няколко пъти, преди да спре съвсем близо до полицая. Той на свой ред съобщава по радиото, че автомобилът му е разбит и се нуждае от друг, преди да уведоми диспечера, че самият той не е пострадал.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/fpnVmUS_FjE" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

„Няма наранявания при мен, ще проверя шофьора“, каза той по полицейското си радио и след това извиква на преминаващата кола да намали.

Водачът на пикапа – 63-годишен мъж не е пострадал, а от полицията посочват като причина за инцидента лошите метеорологични условия. Местни жители коментират, че магистралата е била покрита с лед и това е причинило още няколко подобни инцидента

Шофьорът, предизвикал катастрофата не е задържан, а само е глобен, но ще трябва да се яви пред съда, който ще реши какво наказание да му наложи.

Велизар Георгиев
Велизар Георгиев Отговорен редактор
Новините днес