Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-накрая се появи Lamborghini Huracan за 15 000 долара

06 януари 2023, 14:14 часа • 4814 прочитания

Италианският производител на суперколи Lamborghini си партнира с италианския производител на премиум мотоциклети 3T. Резултатът е велосипедът 3T Exploro Racemax x Huracán Sterrato. Ето какво получава клиентът за 15 000 долара.

Huracan Sterrato е нова версия на офроуд суперавтомобила на Lamborghini. Това, разбира се, е повече маркетинг, отколкото наистина интересено превозно средство за тежък терен. Компаниите обаче активно рекламират идеята му, а както се вижда във 3T се отнасят много сериозно към офроуд-велосипедите.


Тези велосипеди са удобни и управляеми на чакълени пътища. Huracan Sterrato също е проектиран за чакълени пътища, а не за офроуд. В случая обаче са 15 000 долара се предлага 51-58-сантиметров велосипед с 12 скорости (Sram Rival AXS 10-36t), със скоростни лостове Sram Red AXS и хидравлични дискови спирачки.

Колелото е и с 40-милименлови гуми 700c Pirelli Cinturato Gravel на 3T Discus 45 l 40 LTD, които са поставени върху карбонови джанти с титаниеви главини. Адаптивната седалка Fizik Antares Versus EVO 00 е предназначена за дълги карания.

Плановете на компанията предвиждат да бъдат произведени по-малко от 2000 велосипеда 3T Exploro Racemax x Huracán Sterrato, като вече са приемат поръчки от частни клиенти.

Едновременно с велосипеда на пазара илиза и часовник, разработка на швейцарската компанията Roger Dubius, която от дълго времзе са сътрудничи с Lamborghini. Устройството също е посветено на дебюта на Huracan Sterrato, като носи името Excalibur Spider Huracan Monobalancier.

Часовникът се отричава с черно-оранжевия си дизайн, който препраща към много от съвременните автомобили на италианскката марка. Цената на Roger Dubuis Excalibur Spider Huracan Monobalancier не се съобщава, но няма да е никак малка, тъй

Велизар Георгиев
Велизар Георгиев Отговорен редактор
Новините днес