Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Звезда на ЦСКА: Тази година ще прекъснем хегемонията на Лудогорец

22 декември 2023, 16:25 часа • 1810 прочитания

Един от основните футболисти на ЦСКА Густаво Бусато е убеден, че през този сезон „червените“ ще прекъснат хегемонията на Лудогорец. Бразилският страж говори пред медиите в неговата родина като сподели, че спечелването на титлата с „армейците“ е най-голямото му желание.

Густаво Бусато коментира и изминалото първенство

Густаво Бусато

Густаво Бусато коментира и развоя на първенството през миналия сезон, в който ЦСКА изпусна титлата в Първа лига за една точка. 33-годишният вратар на „червените“ допълни, че в момента тимът разполага с много силна група футболисти, които могат най-накрая да детронират разградчани.

ОЩЕ: Проблем за ЦСКА: Елитен бразилски тим изкушава Бусато

Какво каза Бусато

ЦСКА Лудогорец Дюкенс Назон Оливие Вердон

„Спечелването на титли в ЦСКА е това, което се стремя да правя сезон след сезон, за да оставя наследство. През миналия сезон имахме няколко поредни победи, в допълнение към най-голямата точкова кампания на ЦСКА в шампионата".

"Заради различни причини, това не беше по силите ни. Убеден съм, че тази година ще прекъснем хегемонията на Лудогорец. Имаме много силна група и наистина най-голямото ми желание в ЦСКА е да бъда шампион“, каза Густаво Бусато.

По-рано днес стана ясно, че ЦСКА се опитва да свали цената на своя основна трансферна цел.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес