Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Венци Стефанов: ЦСКА е колеблив, а Левски – крак от маса

08 август 2023, 12:22 часа • 8877 прочитания

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира в типичния си стил старта на сезона в Първа лига. Босът не „белите“ говори пред колегите от „Спортал“ като не пропусна да зачекне столичните грандове ЦСКА и Левски. Според него „червените“ са доста колебливи през настоящата кампания, докато „сините“ са – крак от маса.

Стефанов също така допълни, че Славия е заслужавал да спечели трите точки срещу ЦСКА на „Армията“. Президентът на „белите“ похвали и младите момчета в състава на Хосе Мария Бакеро за представянето им от началото на сезона.

Венци Стефанов коментира Първа лига

ЦСКА Славия

„Играхме добре на "Армията", можехме да спечелим мача и щеше да е справедливо! Славия се развива, от мач на мач играем по-добре. Имаме млади момчета от школата, които заслужават да получат своя шанс“.

„Според мен този сезон отново Лудогорец ще е най-добрият отбор в България. ЦСКА е колеблив, очаквах повече от ЦСКА 1948, но ги видяхте вчера срещу Хебър. Може би освен на рибари трябва да започнат да залагат и на мечкари. За Левски какво да кажа - те са крак от маса. Тежко е вместо да се събуждаш всеки ден със 100 лева под възглавницата, да си с още хиляди левове назад“, каза босът на „белите“.

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Левски запя старата песен, в ЦСКА се търсят мъже.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес