Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Трус в Славия: Венци Стефанов и Заги се „хванаха за гушите“ след хикса с Ботев Пловдив

02 март 2024, 22:06 часа • 5858 прочитания

Славия изпусна да победи Ботев Пловдив в мач от 23-ия кръг на Първа лига, а това породи сериозно напрежение сред отговорните фактори на стадион „Александър Шаламанов“. Малко след последния съдийски сигнал президентът на клуба Венцеслав Стефанов и треньорът на тима Златомир Загорчич се „хванаха за гушите“.

„Не ме питайте мен“

На излизане от стадиона Венци Стефанов сподели преди медиите, че няма как да е доволен и журналистите трябва да питат други хора за представянето. Той допълни, че Славия има потенциал, но съвсем друг въпрос е как се използва той.

„Как да си доволен? Не питайте мен как втори пореден мач ни изравняват в края. Ще дойдат после хора, говорете с тях. Аз нито казвам кой да играе, нито как да играе. Смятам, че отборът има потенциал, друг е въпросът как се използва“, заяви Стефанов.

Славия Ботев Пловдив Константинос Балоянис Кристиян Стоянов

Отговорът на Златомир Загорчич

Малко след него пък пред медиите застана Златомир Загорчич, който бе категоричен, че няма нужда Венцеслав Стефанов да „слага напрежение върху своя отбор“. Той допълни, че не е съгласен с подобно изказване и го определи за „странно“.

„Щом той казва, може да е прав. Не виждам нищо различно от него. Искам да кажа нещо на Венци Стефанов. Нека се върнем 4-5 месеца назад и какво беше положението в клуба. Когато сега говори за тези, с които не съм съгласен и слага напрежение в своя отбор, своята Славия. Това е много странно“, каза Заги.

Преди дни Венци Стефанов заяви, че още има да получава пари от Левски и предупреди ЦСКА.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес